ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 20-26 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 20-26 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Την Πέμπτη, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, φέροντας μια περίοδο που είσαι πιο εξωστρεφής, ενώ ευνοούνται επαφές, συμβόλαια, συμφωνίες, και ειδικότερα το σαββατοκύριακο είναι εύνοια αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας στο προσεχές διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο φέρνει μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η εβδομάδα όμως αυτή προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ πολλές φορές το κλίμα στο σπίτι είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα και αυτό ίσως σε πιέσει. Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε πιεστικό κλίμα με τον Κρόνο σε θέση κόντρα, μέχρι την Τετάρτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή πάντως μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιό σου την Πέμπτη δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που η γοητεία σου αυξάνεται και μια κατάσταση που μέχρι τώρα δεν προχωρούσε, τώρα βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Το σαββατοκύριακο επίσης είναι αισιόδοξο, προσοχή όμως στις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο, όμως καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κλείνοντας λογαριασμούς με τα παλιά. Η Αφροδίτη από την Πέμπτη εγκαινιάζει μια πιο μπερδεμένη περίοδο στα προσωπικά, ίσως και με μυστικές επαφές, ενώ από τα μέσα τις εβδομάδας έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες χάρη σε ένα φιλικό πρόσωπο.

ΛΕΩΝ
Από την Τρίτη ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχουν κάποια κενά που αφήνουν χώρο για παρανοήσεις. Από την Πέμπτη η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει στο εξής σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Άλλωστε έρχεσαι κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Τρίτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Παράλληλα, την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου εστιάζεται στην καριέρα, την εικόνα που βγάζεις και τις φιλοδοξίες σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει πως αφήνεις τα αισθηματικά ένα βήμα πίσω λόγω υποχρεώσεων. Από το βράδυ της Πέμπτης όμως μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής και τραβάς τα βλέμματα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Από την Πέμπτη όμως η Αφροδίτη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, προλογίζοντας ένα πιο εξωστρεφές διάστημα, που εστιάζεις σε νέα εγχειρήματα, σε επαφές με το εξωτερικό, νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ή θέματα σπουδών. Η σταθερότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι για την ώρα το πιο σημαντικό, ενώ από την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η Δευτέρα είναι θετική για να εκφραστείς συναισθηματικά. Ο Ουρανός όμως πιέζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο. Από το απόγευμα Πέμπτης πάντως έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Επίσης, αυτές τις μέρες ισχυρά πρόσωπα βοηθούν τις επιδιώξεις σου. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες, μιας και η Αφροδίτη την Πέμπτη περνά απέναντί σου, έτσι στο εξής παρουσιάζονται ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά. Μέχρι την Πέμπτη όμως υπάρχει ψυχρότητα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί ο Άρης σε μια θέση κόντρα να φέρνει και πολεμικά τοπία με τους οικείους σου, όμως το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους, αρκεί να μην παρασυρθείς από ξαφνικά γυρίσματα της τύχης! Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Τρίτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ Παρασκευή και Σάββατο έχεις ευκαιρίες για φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον Καρκίνο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Μέχρι την Πέμπτη πάντως, ασχολείσαι με τα ζητήματα των άλλων. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Τετάρτη, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας. Την Κυριακή βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι ή την οικογένεια. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS