ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο, για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει λόγω του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα. Με τη θεαματική σύνοδο Δία-Κρόνου, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, καθώς υλοποιείς στόχους. Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη. Δεν αποκλείεται, όμως, να έχεις και πολλά νεύρα με τον Άρη, καθώς δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου πια!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα δείχνει αλλαγή πλεύσης καθώς βγαίνεις από μια περίοδο ενδοσκόπησης, ενώ από τη Δευτέρα το πλανητικό σκηνικό φέρνει περισσότερη αισιοδοξία, ανοίγματα και μια βαθιά ανάγκη για νέα εγχειρήματα. Διευρύνεις επίσης τον τρόπο που σκέφτεσαι, ενώ η συνάντηση Δία-Κρόνου φέρνει εύνοια αλλά και ευθύνες για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Από την Πέμπτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αλλωστε, αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ με τη σπουδαία σύνοδο Δία-Κρόνου μπορείς να υλοποιήσεις πολύ σημαντικά βήματα στη ζωή σου. Περνάς, όμως, σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης με το πέρασμα των Ήλιου και Ερμή στον Αιγόκερω. Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως, μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντό σου είναι αυξημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, καθώς από τη Δευτέρα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Παράλληλα, τη Δευτέρα μπορείς να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ενδοσκόπηση. Μην παρασύρεσαι, όμως, από έμμονες ιδέες. Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως, δεν λείπουν και οι εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω της δυσμενούς όψης Άρη-Πλούτωνα απέναντί σου.

ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εξωστρεφές και κάνεις επαφές και συναντήσεις, ενώ μετά την Τρίτη η Σελήνη σε φιλική θέση σε βοηθά να υλοποιήσεις τα θέλω σου. Γενικότερα, περνάς σε μια περίοδο που θέλεις να φανείς πιο παραγωγικός, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον έκτο ηλιακό σου οίκο, και ταυτόχρονα δίνεις περισσότερη βάση στην υγεία σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς από τη Δευτέρα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια της προηγούμενης περιόδου. Πλέον, ασχολείσαι πιο εντατικά με τα δημιουργικά σου σχέδια και οι συνθήκες είναι με το μέρος σου. Στα προσωπικά, εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον, χάρη στο οποίο έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και κοντινές αποδράσεις.

ΖΥΓΟΣ
Το σπίτι, η οικογένεια, το οικείο περιβάλλον και η ακίνητη περιουσία είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται από τη Δευτέρα με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, ενώ η σύνοδος Δία-Κρόνου προλογίζει την αρχή μιας νέας κατάστασης. Μια πολύ θετική εξέλιξη για τη ζωή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Επιδιώκεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων και πληγώνεσαι όταν κάποια πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, δεν σε στηρίζουν τελικά, ειδικά όταν τους θεωρείς πολύ δικούς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο κινητικότητας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, μιας και το πλανητικό σκηνικό σού φέρνει λύσεις χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ ευνοούνται οι συμφωνίες, τα συμβόλαια και οι εκδρομές! Επίσης, η σύνοδος Δία-Κρόνου φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη, την οποία χρησιμοποιείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ενώ η σύνοδος Δία-Κρόνου σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις σημαντικά βήματα. Είσαι σε μια κουραστική περίοδο, καθώς νιώθεις πως πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς στους άλλους πόσα μπορείς να κάνεις. Αυτό το διάστημα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά κι αυτή η περίοδος σού δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου από τη Δευτέρα, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες. Παράλληλα, θέλεις να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Είσαι αρκετά επιθετικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους, ο Ερμής όμως από τη Δευτέρα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από αυτή την εβδομάδα γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αποφεύγεις την πολυκοσμία και έχεις περισσότερη ανάγκη από συχνές «αποδράσεις». Η σύνοδος Δία-Κρόνου στο ζώδιό σου δείχνει πως ήρθε η ώρα για το σπουδαίο επόμενο βήμα σου. Τα φλερτ δεν λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο βοηθητική θέση και σε ωθούν να θέσεις νέους στόχους, να συναντήσεις ανθρώπους διαφορετικούς από σένα και βρίσκεις λύσεις μέσα από τη συμμετοχή σου σε παρέες και ομάδες. Επίσης, η σύνοδος Δία-Κρόνου σε καλεί να αφήσεις οριστικά πίσω σου ό,τι δεν σε εξελίσσει. Έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη τηρουμένων των αναλογιών.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS