ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά!
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής σε βρίσκει σε ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να δεις πού κινούνται οι πραγματικές σου ανάγκες, ενώ η Τετάρτη σε προειδοποιεί για απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σου φέρουν μπελάδες, παρά την εύνοια. Επίσης, τα παιδιά σου απαιτούν την προσοχή σου έντονα αυτό το διάστημα, αν είσαι γονιός, με την δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού. Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεσαι στην πιο ερωτική περίοδο, από τα μέσα της εβδομάδας αυτής έρχεται ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα που αφορά μια υπόθεση από το αισθηματικό σου παρελθόν και αυτή τη φορά έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες που αγνοούσες.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλε την καθημερινότητά σου σε τάξη!
Μολονότι η εβδομάδα έχει πολλά μηνύματα που σε κάνουν να… πελαγώνεις, το πιο σημαντικό είναι πως μετά τα μισά της εβδομάδας, η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Άρη, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου και τα πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτή, τακτοποιώντας το χώρο σου, τα πράγματά σου ή φροντίζοντας την υγεία σου. Οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα δίνει αφορμές για να μένει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιδράς έντονα σε κάθε περιορισμό.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα για εσένα, αν μπορέσεις να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που έχει για σένα, καθώς έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις λάθη που έγιναν και να συνεχίσεις πράγματα που δεν ολοκληρώθηκαν, έχοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ενέργεια για να το κάνεις, ειδικότερα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Ακόμη μια εβδομάδα που το πρώτο σου μέλημα είναι η θαλπωρή και η συναισθηματική πληρότητα, ενώ η Πέμπτη σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε αντίθεση με το θολό τοπίο της Τετάρτης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις ένα λάθος.
Η αρχή της εβδομάδας αυτής είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα δημιουργικά σου σχέδια, προτίμησε όμως την Τρίτη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, αντί να επενδύσεις ενέργεια σε υποθέσεις που τελικά δεν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Μπορεί να υπάρχει κινητικότητα στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον, όμως αυτή η περίοδος ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση. Γενικότερα όμως το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα βοηθητικές μέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά προχωρούν!
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή είναι θετικές για να προωθήσεις τα ζητήματά σου. Επιπλέον, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά έχεις μια ευκαιρία, είτε για μια συμφωνία, ή μια πληροφορία για τη σχέση σου. Είσαι σε μια φάση που απελευθερώνονται κάποια συναισθήματα ή και απωθημένα, με έντονη μορφή, είναι λοιπόν προτιμότερο να περιορίσεις τις παρορμητικές κινήσεις σου αν θέλεις να βγεις κερδισμένος. Επιπλέον πρόσεξε την Κυριακή καθώς είσαι επιρρεπής σε διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευκαιρίες στα προσωπικά, δεύτερες σκέψεις στα οικονομικά.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει εξωστρεφή, ενώ την Τετάρτη θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που κάνεις, καθώς μπορεί να εκτεθείς προς τα έξω. Αντίθετα, η Πέμπτη φέρνει ισχυρά πρόσωπα που σε στηρίζουν, ενώ και το σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για να δεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά να προχωρούν. Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα που μπορεί να υπήρχαν ευκαιρίες, ένιωθες όμως και πράγματα να σε κρατούν πίσω, η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες για σένα ως προς τα αισθηματικά σου, ενώ κάνεις κινήσεις προκειμένου να γίνουν τα πράγματα “ομορφότερα”.

ΖΥΓΟΣ
Μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση παίζει ρόλο.
Η εβδομάδα ξεκινά σε γνώριμα μονοπάτια για σένα, ενώ το σαββατοκύριακο σε βοηθούν να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Ωστόσο από τα μέσα της εβδομάδας έρχεται και πάλι μια ιδιαίτερα σημαντική κατάσταση ξανά στην επιφάνεια, ακόμη και αν εσύ επικεντρώνεσαι μόνο στη δική σου φωνή. Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, οι Τετάρτη και Πέμπτη όμως σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ και εσύ παράλληλα θυμάσαι πρόσωπα που λείπουν καιρό από τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευκαιρίες, αλλά και ερωτηματικά.
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις δικές σου προσωπικές υποθέσεις καθώς η Δευτέρα σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους, ενώ η Τρίτη σε βοηθά να “ξεγλιστρήσεις” χωρίς προβλήματα σε περίπτωση που κάνεις λάθη, ωστόσο δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για μακροπρόθεσμες αποφάσεις ή κινήσεις. Παρότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο με ερωτηματικά στα προσωπικά σου, καθώς είναι πιθανό και εσύ από την πλευρά σου πως δεν μεταφράζεις σωστά όσα οι άλλοι σου λένε, εντούτοις το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, κυρίως χάρη σε φίλους. Πρόσεξε όμως κάποιες ανασφάλειές σου την Κυριακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι έχουν σημαντικές πληροφορίες, ενώ αναθεωρείς σχέδια.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση, ωστόσο ενώ τη Δευτέρα προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, την Τρίτη θέλεις να ξεκουραστείς. Φρόντισε ωστόσο να δεις καθαρά τις καταστάσεις την Τετάρτη, η Πέμπτη όμως είναι ιδιαίτερα θετική για να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Η Σελήνη στο ζώδιο σου Πέμπτη και Παρασκευή φέρνει ευκαιρίες, αλλά παράλληλα φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε καθοδηγούν με τις συμβουλές τους. Ειδικότερα, μετά τα μέσα της εβδομάδας, έρχεται μια πολύ σημαντική πληροφορία που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισιοδοξία, έξοδα και επαφές με πρόσωπα κύρους!
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είσαι πιο εξωστρεφής και κάνεις σημαντικά βήματα για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, μην παρασυρθείς όμως από τον εύθυμο χαρακτήρα της Τρίτης, καθώς σαν μέρα δεν παράγει αποτέλεσμα. Από την Παρασκευή όμως ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Η ερωτική λίμπιντο είναι ανεβασμένη, όπως και η διάθεσή σου άλλωστε γενικότερα, μολονότι παίζεις κάποια παιχνίδια εξουσίας στα ερωτικά σου! Την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως αποφεύγεις πάση θυσία την κουραστική πολυκοσμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εριστική διάθεση στα προσωπικά.
Από τα μέσα της εβδομάδας κυρίως και μετά έχεις δεύτερες ευκαιρίες για εγχειρήματα που έμειναν στη μέση ή που έκανες λάθος χειρισμούς. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο προετοιμάζεις με τον καλύτερο τρόπο τις επόμενες κινήσεις σου. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό δυναμιτίζει το κλίμα στα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα είναι σε μια περίοδο που από τη μια έχει πολλές νότες αισιοδοξίας, από την άλλη όμως εσύ αφουγκράζεσαι τις σχέσεις σου για να δεις κατά πόσο υπάρχει κοινό όραμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις σε απασχολούν.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου, πρόσεξε όμως την Τρίτη καθώς η μέρα δεν ευνοεί μακροπρόθεσμα σχέδια. Η Τετάρτη σε προειδοποιεί για λανθασμένες εκτιμήσεις, ενώ η Πέμπτη δίνει ώθηση στις κοινωνικές σου επαφές. Τέλος, το σαββατοκύριακο σε βοηθούν να υλοποιήσεις στόχους. Η Αφροδίτη στην αγκαλιά του Άρη σε βοηθητική θέση σου φέρνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως και οι φίλοι είναι κοντά σου, ακόμη και στα διλήμματα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS