ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 21 - 27 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια την εβδομάδα 21 – 27 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Περισσότερη ενέργεια, αλλά και περισσότερη απερισκεψία
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά σε έντονους τόνους, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό, ίσως φέρει ανατροπές. Την Κυριακή επίσης ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο, κάνοντάς σε ταυτόχρονα πιο επικοινωνιακό από ποτέ! Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά, και πολλοί Κριοί θα πρέπει να είναι εγκρατείς και να μην ενδίδουν σε πρόσκαιρους πειρασμούς, ρισκάροντας να χαλάσουν κάτι ήδη υπάρχον! Επιπλέον, για σένα το σαββατοκύριακο είναι μέρες ξεκούρασης ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανασφάλειες που δεν είχες υπολογίσει
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε έντονη πίεση ενώ μέχρι και την Τετάρτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο κουραστικό για σένα, με την δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού που σε αγγίζει άμεσα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάζεις στόχους, προσοχή σε οικονομικά ρίσκα
Ο Ήλιος και ο Κρόνος «συμμαχούν» υπέρ σου και σε ωθούν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να υλοποιήσεις τους στόχους σου και ο κυβερνήτης σου περνώντας στον Κριό φέρνει συμμάχους με τους οποίους εργάζεστε προς την ίδια κατεύθυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κρατάς όμως και μια απόλυτη στάση, ενώ από την Τετάρτη είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες. Το σαββατοκύριακο είσαι πιο αισιόδοξος, όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κούραση στην καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις
Τώρα βάζεις πολλά πράγματα στη θέση σου, αναθεωρείς ποιο είναι το όραμα της ευτυχίας σου και τι θέλεις από τους άλλους. Παράλληλα ανακαλύπτεις ξανά πτυχές τους εαυτού σου που πίστευες ότι είχες αφήσει στο παρελθόν, και ειδικά οι μέρες Τετάρτη και Κυριακή σε βρίσκουν πολύ δημιουργικό! Τα φλερτ δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ωστόσο πρόσεχε τις απρόσμενες αλλαγές με την δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού που σε κάνει να τραβάς «βίαια» το σκοινί. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Κριό την Κυριακή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι πνευματικοί σου ορίζοντες είναι πιο διευρυμένοι. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ξυπνά πάθη, ενώ τόσο το ξεκίνημα, όσο και το τέλος της εβδομάδας σε βοηθούν να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα πάντως, το κλίμα είναι βοηθητικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα δεδομένα, υπάρχουν όμως πιεστικές καταστάσεις
Τη βδομάδα αυτή είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Από την Τετάρτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, ο Δίας δίνει θετικό έδαφος για να ξαναπροσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολες αποφάσεις για τα προσωπικά
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, εσύ με την παρουσία του Άρη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου πρέπει να εκμεταλλευτείς και την πιο μικρή ευκαιρία που θα έρθει στο δρόμο σου! Παράλληλα η δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού ίσως φέρει ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον! Τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στο τέλος της εβδομάδας η Σελήνη βρίσκεται σε πιο ευνοϊκές θέσεις για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώσε περισσότερη προσοχή στις υποχρεώσεις και την υγεία σου
Από την Τετάρτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση και υπομονή στις υποθέσεις σου, καθώς με την όψη Άρη-Ουρανού είσαι σε εμπόλεμη ζώνη. Αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις, ή σε διενέξεις με τους οικείους σου, μολονότι ο Δίας σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Επίσης από την Τετάρτη έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σένα, καθώς αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με την δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού, βρίσκεσαι σε τροχιά κίνησης. Επίσης, από την Κυριακή ο Ερμής περνώντας στον Κριό φέρνει πιο θετικά πλαίσια, αλλά και από περισσότερη όρεξη για δημιουργία. Υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα και οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν θετικά για τα αισθηματικά σου, σε μια περίοδο που είσαι γενικότερα πιο προστατευμένος, αρκεί να βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Το σαββατοκύριακο επίσης έχει ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίοδος πίεσης στο σπίτι και την οικογένεια
Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Δευτέρα και Τρίτη μάλιστα ασχολείσαι πιο πολύ με τις υποθέσεις της οικογένειάς σου, ενώ το σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο χρόνο τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων. Επίσης, ο Ερμής την Κυριακή περνά στον τομέα του σπιτιού που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δυσκολεύοντας όμως την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο Δίας όμως συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ευκαιρίες σχετικά με σχέδια σου
Μολονότι το σύνολο της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα σε ζορίσουν με την δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Κριό την Κυριακή εγκαινιάζει μια περίοδο με ευχάριστες επαφές και συναντήσεις και ευχάριστα μηνύματα. Στα προσωπικά έχεις δεύτερες ευκαιρίες χάρη στην καλή σου διάθεση ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κινητοποιεί σε δράση, ίσως και μέσα από τους φίλους σου. Το σαββατοκύριακο πάντως είναι πιο βοηθητικό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν , ενώ στο ξεκίνημά της μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει, με τον Άρη στο προηγούμενο ζώδιο. Μπορεί η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εκρήξεις ζήλιας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS