ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου, πρόσεξε όμως και την υγεία σου. Επίσης, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, τα εμπόδια πια είναι πίσω σου! Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Όμως ίσως πρέπει εσύ να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να κάνεις το απαραίτητο βήμα και να διορθώσεις όσα ενοχλούν το ταίρι σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα και αν έχεις πολλά να διαχειριστείς, βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη το Σάββατο σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Ασχολείσαι με όσα σου δίνουν χαρά και θυμάσαι να χαμογελάς! Τα αισθηματικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, λόγω των δύσκολων όψεων της Αφροδίτης με Κρόνο και Ουρανό, έτσι κάποιες καταστάσεις σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Ευτυχώς, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη το Σάββατο στην Παρθένο φέρνει για σένα μια πολύ σημαντική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Η Αφροδίτη μάλιστα από τον Λέοντα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εν μέσω μιας περιόδου αλλαγών, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη το Σάββατο σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής άλλωστε θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Με την Νέα Σελήνη πάντως έχεις μια ευκαιρία!

ΛΕΩΝ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε μια περίεργη βάση, καθώς οι δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ουρανού και Αφροδίτης-Κρόνου δεν υπόσχονται ηρεμία. Αντίθετα ίσως βλέπεις με μελανά χρώματα τις υποθέσεις σου, μην ξεχνάς όμως να δεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη το Σάββατο στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν! Τα αισθηματικά σου επηρεάζονται δυσμενώς από τις δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ουρανού και Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνοντας την ανάγκη για περισσότερη… χρυσόσκονη στην ζωή και στον έρωτα, που όμως ίσως να μην έρχεται (σε αυτή την φάση τουλάχιστον)! Ξεκαθάρισε την κατάσταση, να ξέρεις τι σου γίνεται.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, και αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να έχεις σημαντικές ιδέες που τις επικοινωνείς στο περιβάλλον σου. Επίσης, η Νέα Σελήνη το Σάββατο σε καλεί να προετοιμάσεις τα βήματά σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη το Σάββατο σε καλεί να θέσεις νέους στόχους και μπορείς να τους δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Παρασκευή και Σάββατο όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Πιέζεσαι συναισθηματικά αυτές τις μέρες, με τις δύσκολες όψεις Αφροδίτη-Κρόνου και Αφροδίτης-Ουρανού, έτσι λοιπόν θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και δες πού μπορεί να κάνεις λάθος…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Ο πολεμικός Άρης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου κάποιες φορές σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας επίσης έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με τις υποθέσεις σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη το Σάββατο στην Παρθένο δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν περίεργες εξελίξεις και αναστάτωση στα προσωπικά, μολονότι καταφέρνεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να κάνεις φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειές σου, καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Γενικότερα ψάχνεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες, ενώ τώρα πιο πολύ σε νοιάζει το πάθος σε μια ερωτική σχέση. Ωστόσο οι δύσκολες όψεις Αφροδίτης-Ουρανού και Αφροδίτης-Κρόνου σε φέρνουν αντιμέτωπο με σύννεφα στα ζητήματα καρδιάς…

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Γενικότερα όμως οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φώτα να έχει διάρκεια, ανάλογα πάντα βέβαια και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS