ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες. Επίσης, η πανσέληνος του Σαββάτου στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Πάντως ο Ερμής σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, σου φέρνει σημαντικά νέα. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Επίσης, την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς για ένα το επόμενο διάστημα, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις… Προσοχή λοιπόν!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος το Σάββατο σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Προσοχή! Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ από την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη θα φέρει πολλές γνωριμίες μέσω φίλων και ευκαιρίες για φλερτ! Στο εξής θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή φέρνει και κάποια εμπόδια και ρήξεις καθώς απρόσμενα γεγονότα μπορεί σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Η πανσέληνος του Σαββάτου εγείρει επίσης ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο ώριμα πλέον. Από την Πέμπτη όμως η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και αφήνεις στην άκρη για λίγο τα ζητήματα καρδιάς. Εσύ όμως δεν σταματάς να εξελίσσεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Οι καλές όψεις μάλιστα Άρη-Πλούτωνα και Ήλιου-Ουρανού δείχνουν πως βρίσκεις τρόπο να επιλύσεις όσα σε προβληματίζουν. Μέχρι την Πέμπτη έχεις ερωτηματικά στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στους ρομαντικούς Ιχθύς ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη, τώρα που ξεκινά σταδιακά περνάμε στην άνοιξη!

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος του Σαββάτου φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, με τον Άρη για λίγο ακόμα σε θέση κόντρα. Μέχρι την Πέμπτη είσαι σε μια φάση που ευνοούνται τα αισθηματικά, και εσύ αναζητάς την συντροφικότητα. Από την Πέμπτη και μετά η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, φέρνει όμως και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου το Σάββατο, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Ο Άρης όμως σε καλή όψη με τον Πλούτωνα δείχνει πως έχεις πολύ ισχυρούς συμμάχους δίπλα σου! Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, έτσι πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς.

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο στην Παρθένο δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Μέχρι την Πέμπτη πάντως είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σκανδαλωδώς. Από την Πέμπτη και μετά αφήνεις στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο που λυτρώνεσαι από κύκλους που κλείνουν οριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που ακόμα συνεχίζει να επιδρά, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου με τους γύρω σου. Το Σάββατο πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί σε ουσιαστικές κουβέντες με το ταίρι σου. Από την Πέμπτη άλλωστε έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά καθώς η περνά στους Ιχθύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σάββατο με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου (που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τέλη Νοεμβρίου) έχεις την τάση για υπερβολές γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, καθώς η εξαιρετικά δυσμενής όψη Κρόνου-Ουρανού φέρνει ρήξεις, και ξαναέρχεται στην επιφάνεια ό,τι σε προβλημάτισε παλιότερα. Ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις ξεκάθαρες κουβέντες, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος που ακόμη και αν φέρει πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες μιας και το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού προειδοποιεί για εμπλοκές και ρήξεις. Είσαι σε μια περίοδο… δεύτερης εφηβείας, καθώς θες να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου. Από την Πέμπτη και μετά η Αφροδίτη σε κάνει πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται ακόμα από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που φέρνει τάση για εμπόδια και εντάσεις. Το Σάββατο επίσης έχουμε πανσέληνο που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η εβδομάδα αυτή φέρνει ώθηση στα αισθηματικά μέχρι την Πέμπτη, ενώ η Αφροδίτη από την Πέμπτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση. Γενικότερα όμως σταδιακά περνάς σε μια περίοδο που σταθεροποιείς τα πράγματα!

ΙΧΘΥΕΣ
Ο δύσκολος σχηματισμός Κρόνου-Ουρανού αναμοχλεύει παλιές ιστορίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αν υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν, τότε πιθανώς να πρέπει να τις κλείσεις οριστικά και να τις αντιμετωπίσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή ρήξεις. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου αυξάνεται στο μέγιστο! Το Σάββατο πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS