ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Νοεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22-28 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα είναι το κλειδί

Η εβδομάδα αυτή δείχνει αλλαγή πλεύσης για σένα, καθώς τώρα βγαίνεις από μια περίοδο ενδοσκόπησης και από την Δευτέρα ο Ήλιος και από την Τετάρτη ο Ερμής περνούν σε μια πιο ευνοϊκή θέση, φέρνοντας περισσότερη αισιοδοξία, ανοίγματα και μια βαθιά ανάγκη για νέα εγχειρήματα. Διευρύνεις επίσης τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Από την Πέμπτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα πλέον.

ΤΑΥΡΟΣ
Έξοδα, αλλά και έντονα πάθη
Η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ προσπαθείς να υλοποιήσεις πολύ σημαντικά βήματα στη ζωή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του Μαΐου. Από την Δευτέρα όμως περνάς σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης με το πέρασμα των Ήλιου και Ερμή στον Τοξότη. Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντο σου είναι αυξημένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι άλλοι τώρα κρατούν το κλειδί
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, καθώς από την Δευτέρα ο Ήλιος και την Τετάρτη ο Ερμής περνούν απέναντί σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι λοιπόν στο εξής εκείνοι βρίσκονται επικεφαλής. Παράλληλα, τη Δευτέρα μπορείς να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ενδοσκόπηση, μην παρασύρεσαι όμως από έμμονες ιδέες. Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν λείπουν και οι εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονη καθημερινότητα με υποχρεώσεις
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εξωστρεφές και εσύ κάνεις επαφές και συναντήσεις, ενώ μετά την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να υλοποιήσεις τα δικά σου θέλω. Γενικότερα όμως από την εβδομάδα αυτή περνάς σε μια περίοδο που θέλεις να φανείς πιο παραγωγικός, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον έκτο ηλιακό σου οίκο και ταυτόχρονα δίνεις περισσότερη βάση στη φροντίδα της υγείας σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός.

ΛΕΩΝ
Κάνεις κινήσεις στη σκακιέρα
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές καθώς από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια της προηγούμενης περιόδου, καθώς τώρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τα δημιουργικά σου σχέδια και οι συνθήκες είναι με το μέρος σου. Στα προσωπικά εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον, χάρη στο οποίο έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και κοντινές αποδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια σε πρώτο πρόσωπο
Από την εβδομάδα αυτή το σπίτι, η οικογένεια, το οικείο περιβάλλον και η ακίνητη περιουσία είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται από την Δευτέρα με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή (την Τετάρτη) στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι. Επιδιώκεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων και πληγώνεσαι όταν κάποια πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, δεν σε στηρίζουν τελικά, ειδικά όταν τους θεωρείς πολύ δικούς σου. Κατέβασε πάντως τους τόνους γιατί ο Άρης δημιουργεί πολεμικό τοπίο.

ΖΥΓΟΣ
Το περιβάλλον δίνει λύσεις
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια περίοδο μεγαλύτερης κινητικότητας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, μιας και την Δευτέρα ο Ήλιος και την Τετάρτη ο Ερμής περνούν στον Τοξότη, μια πιο βοηθητική θέση για σένα, που σου φέρνει λύσεις χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ πλέον ευνοούνται οι συμφωνίες, τα συμβόλαια, αλλά και οι κοντινές εκδρομές. Επίσης, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προτεραιότητά σου τα οικονομικά
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ενώ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις σημαντικά βήματα. Σε γενικές γραμμές, όμως, βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου, καθώς νιώθεις πως πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς στους άλλους πόσα μπορείς να κάνεις. Αυτό το διάστημα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά και αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου από την Δευτέρα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, και φέρνεις στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες. Παράλληλα, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θέλεις να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή και να δείξεις τα ταλέντα σου, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Είσαι αρκετά επιθετικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους με τον Άρη στον Σκορπιό, ο Ερμής όμως από την Τετάρτη σού αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου;
Από αυτή την εβδομάδα γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αποφεύγεις την πολυκοσμία και έχεις περισσότερη ανάγκη από συχνές «αποδράσεις», όπως μαρτυρά το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Επίσης, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πως ήρθε η ώρα για το σπουδαίο επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος. Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέσε στόχους!
Η εβδομάδα εγκαινιάζει μια περίοδο με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα από την Δευτέρα και σε ωθούν να θέσεις νέους στόχους, να συναντήσεις ανθρώπους διαφορετικούς από σένα και εσύ βρίσκεις λύσεις μέσα από τη συμμετοχή σου σε παρέες και ομάδες. Επίσης, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να αφήσεις οριστικά πίσω σου ό,τι δεν σε εξελίσσει. Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη.

ΙΧΘΥΕΣ
Ισχυρές φιλοδοξίες και ανάγκη γι’ αναγνώριση
Είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει λόγω του Άρη στον Σκορπιό, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Με την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, άλλωστε, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, καθώς υλοποιείς στόχους. Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS