ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 23 έως 29 Αυγούστου 2021

Τα ζώδια την εβδομάδα 23 έως 29 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ – Η δύναμή σου αυξάνεται κατακόρυφα.
Η εβδομάδα σε βρίσκει πιο εσωστρεφή, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν. Αντίθετα όμως, από την Τετάρτη είσαι πιο εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ειδικά με τις καλές όψεις Άρη-Ουρανού και Ερμή-Πλούτωνα. Αυξάνεται η γοητεία σου και έχεις σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, όμως με την αρνητική απατηλή όψη Ερμή-Ποσειδώνα, μην επενδύσεις σε κάτι εφήμερο…

ΤΑΥΡΟΣ – Στόχοι υλοποιούνται.
Η εβδομάδα κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ από την Τετάρτη κάνεις ένα βήμα πίσω, μακριά από την πολυκοσμία, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος μέχρι την Πέμπτη, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή απατηλές κινήσεις με τη δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα. Επίσης, μην ξεχνάς πως είσαι σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρίες καριέρας, με σημαντικά πρόσωπα να σε στηρίζουν.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής αυτή την εβδομάδα έχει καλή όψη με τον Πλούτωνα, που για σένα μεταφράζεται σαν μια υπερπροσπάθεια που κάνεις, ώστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, η οποία όμως αποδίδει. Πρόσεχε όμως τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις που φέρνει η δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση, φέρνοντας σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην μπερδέψεις οικονομικά (ή… σεξ) με τις φιλίες σου. Την Κυριακή έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Εγχειρήματα προχωρούν με σύμμαχο την τύχη.
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα αυτή, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου χάρη στα τρίγωνα Άρη-Ουρανού και Ερμή-Πλούτωνα. Τη Δευτέρα όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Ο Άρης από τον τομέα των ερωτικών σου σε καλή όψη με τον Ουρανό δείχνει πως στα αισθηματικά μπορεί να έχεις κάποιες θετικές αλλαγές ή ξαφνικά να φουντώσει κάτι που νόμιζες ξεχασμένο…

ΛΕΩΝ – Ωφελείσαι από οικονομικά άλλων.
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου χάρη στα τρίγωνα Άρη-Ουρανού και Ερμή-Πλούτωνα, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Από την Τετάρτη, το κλίμα είναι πιο βοηθητικό. Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και η Αφροδίτη στον Ζυγό, φέρνει περισσότερη αισιοδοξία στα προσωπικά σου, μην ξεχνάς όμως και τις αναποδιές της δύσκολης όψης Ερμή-Ποσειδώνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και έσοδα μέσω τρίτων.
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, και οι καλές όψεις Άρη-Ουρανού και Ερμή-Πλούτωνα δείχνουν πως βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές στα προσωπικά, με σημαντικά νέα. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις την τύχη με το μέρος σου για όλες τις υποθέσεις που έχεις στα σκαριά. Ο Άρης στο ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, και προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο με την δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα υπάρχουν και κάποιες απατηλές εξελίξεις… Επίσης, το σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ – Τύχη στα επαγγελματικά, κινητικότητα στα αισθηματικά.
Η εβδομάδα είναι πιο σταθεροποιητική και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Τη Δευτέρα οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Κρόνο πιθανώς να φέρει αυτές τις μέρες σταθεροποίηση ή επισημοποίηση μιας σχέσης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Σημαντικές επαφές, αλλά και κούραση.
Η εβδομάδα είναι αρκετά ευχάριστη, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες, γενικότερα όμως θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Είναι θετικές ημέρες και με τις καλές όψεις των Άρη-Ουρανού και Ερμή-Πλούτωνα σε θετική θέση για τα ζητήματα καρδιάς, φέρνει εύνοια, μολονότι οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου, με τις καλές όψεις Άρη-Ουρανού και Ερμή-Πλούτωνα. Επίσης τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και γενικότερα έχεις ισχυρούς υποστηρικτές στο πλευρό σου που σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια. Η Αφροδίτη σε φιλική θέση για τα ερωτικά σου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη στην προσεχή περίοδο, πρόσεξε όμως τις λάθος επιλογές λόγω δύσκολης όψης Ερμή-Ποσειδώνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Επικερδείς επαφές, εσωστρέφεια στα προσωπικά.
Από τις ευχάριστες εβδομάδες αυτή, καθώς ακόμη και αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ο Ερμής, ο Άρης, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας βλέπουν φιλικά το ζώδιό σου και δείχνουν πως κάποιες πληροφορίες ή νέα μπορεί να ευνοήσουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις επαφές σου. Μέχρι την Πέμπτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου, καθώς η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο στα αισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Σημαντικές ευκαιρίες.
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, από την Τετάρτη μέχρι την Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση που για σένα φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας στο προσεχές διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ – Προετοιμάζεις νέα πράγματα.
Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σχηματίζει καλή όψη με τον Πλούτωνα, και δείχνει πως κάποιες πληροφορίες μπορεί να βοηθήσουν το σχεδιασμό που είχες κάνει… Πρόσεξε όμως. Δες καθαρά! Έχεις τα υλικά στα χέρια σου! Ο Ερμής είναι σύμμαχος για το ζώδιό σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη μπορούν να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS