ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 24-30 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 24-30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Μολονότι δεν θα λείψουν διαφωνίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα (ίσως και για οικονομικά θέματα, λόγω δύσκολης όψης Ερμή-Άρη), αυτή είναι μια ιδιαίτερα θετική εβδομάδα στο σύνολό της. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθά μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί, ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν όμως εντάσεις (κυρίως με νεαρά άτομα) στο σπίτι ή την οικογένεια. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στον Λέοντα φέρνει για σένα μια αλλαγή σε αυτούς τους τομείς, μείνε μακριά από υπερβολές! Μέχρι την Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Τα αισθηματικά είναι από τους ευνοημένους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν εξαιρέσεις τις δύσκολες όψη Ερμή-Άρη και Ερμή-Ουρανού που φέρει εκνευρισμό, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις, όπως δείχνει και η δυσμενής όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Κρόνο. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή αν υπήρξαν εντάσεις στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Δευτέρα σε βρίσκει πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποια νέα που θα σε ενοχλήσουν, από τις δυσμενείς όψεις Ερμή-Κρόνου και Ερμή-Ουρανού. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο θετική βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Η Αφροδίτη πάντως στο ζώδιό σου εκτινάσσει την γοητεία σου στα ύψη!

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Πέμπτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, πρόσεξε όμως καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν. Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στον Καρκίνο με καλές όψεις ευνοεί όσους είναι ήδη σε σχέση, ωστόσο ο Ερμής στο ζώδιό σου σε «σκληρή» όψη με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας, σε φέρνει προ των ευθυνών σου. Έχεις όμως και ανάγκη για ανεξαρτησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, βοηθώντας σε ώστε να δεις τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, που η Αφροδίτη βρίσκεται ευνοϊκά τοποθετημένη για το ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ ακόμα και μέσα από τις φιλίες ή… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Δευτέρα και Τρίτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς, ωστόσο οι δυσμενείς όψεις Ερμή-Κρόνου και Ερμή-Ουρανού κάποιες φορές σε κάνουν να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους, ωστόσο οι δύσκολες όψεις του Ερμή δείχνουν ότι θα δυσκολευτείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τους άλλους και δεν θα λείψει μια κάποια… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το επαγγελματικό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στον Λέοντα δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα και αν το τοπίο είναι… πολεμικό. Το σαββατοκύριακο κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα και γενικότερα, είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα μολονότι φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου -καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες- τώρα μπορείς να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», μιας και δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η Αφροδίτη από μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Γενικότερα πάντως έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις και γκρίνιες που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας που επηρεάζεσαι από τις δυσμενείς όψεις Ερμή-Ουρανού και Ερμή-Κρόνου. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα, καθώς η επιρροή του Ουρανού φέρνει ανατροπές…

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς (αν συμφωνεί σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο) χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου. Στο τέλος της εβδομάδας όμως πρόσεξε τι λες και πώς το λες με τις δύσκολες όψεις Ερμή-Κρόνου και Ερμή-Ουρανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS