ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Κινητικότητα στα επαγγελματικά.

Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και η τύχη δεν σε εγκαταλείπει, θα πρέπει όμως να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Επίσης, η νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη από την Δευτέρα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Πέμπτη σκληραίνεις τη στάση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Καινούρια δημιουργικά σχέδια.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Από την Δευτέρα μάλιστα ο Άρης και την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι την Δευτέρα η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα δεδομένα στα οικονομικά.

Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Είναι μια θετική εβδομάδα για τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Ιούνη, είναι εξαιρετικές μέρες για τα προσωπικά, παρά τα πρακτικά εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές επαφές και αλλαγές στα προσωπικά.

Τρίτη μέχρι Πέμπτη η Σελήνη σε ωθεί να δείξεις τα ταλέντα σου, ενώ από την Παρασκευή έχεις τη στήριξη των γύρω σου. Επίσης, από την Δευτέρα όμως ο Άρης και την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Το Σάββατο είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα και την ίδια μέρα η Αφροδίτη ορθοδρομεί και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου.

ΛΕΩΝ

Κινητικότητα στα επαγγελματικά.

Η εβδομάδα αυτή σε καλεί περισσότερο να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου. Επίσης, από την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα όμως την Δευτέρα ο Άρης και την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν στον Αιγόκερω, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Την Τετάρτη και το Σάββατο η Σελήνη φέρνει την ανάγκη για μια νέα αρχή, υπάρχουν όμως και ζητήματα που σε προβληματίζουν, γενικότερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πιο θετικό χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα δεδομένα, ενώ παίρνεις σημαντική ανάσα.

Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Επίσης, από την Δευτέρα ο Άρης και από την Τετάρτη  ο ανάδρομος Ερμής περνούν σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Ο Άρης με τη νέα του θέση ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο, πέρα από σαρκικά πάθη!

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμάζεις νέα πράγματα, ωστόσο στο εξής θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο στα οικονομικά.

Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική, από την Δευτέρα ο Άρης και την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Το Σάββατο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ορθόδρομη περνάς πλέον σε μια πιο στρωμένη περίοδο στα αισθηματικά, έστω και αν εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν και όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στους οικείους, αρκεί να είσαι ρεαλιστής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι στόχοι, παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου.

Η εβδομάδα είναι σημαντική καθώς από την Δευτέρα ο Άρης, και από την Τετάρτη ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής! Από το Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Γενικότερα, μπορείς να στηριχτείς σε φίλους, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά περίοδος παρασκηνίου, ενώ έχεις μια σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά.

Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, κυρίως από την Τετάρτη και μετά. Επίσης, την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ οι Τετάρτη και Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεύτερες ευκαιρίες και αλλαγές!

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Δευτέρα ο Άρης και την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Τα νέα είναι θετικά καθώς η Αφροδίτη γίνεται ορθόδρομη το Σάββατο στο ζώδιό σου και φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, νέες γνωριμίες και ευκαιρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκήνιο…

Την Τετάρτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Πέμπτη που φέρνει μπελάδες αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Από την Δευτέρα όμως ο Άρης και την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Τις μέρες Δευτέρα και Τρίτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη, η Αφροδίτη το Σάββατο ορθοδρομεί στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας κάπως πιο ξεκάθαρες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Πετυχαίνεις στόχους.

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Παρασκευή και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών και γενικότερα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Επίσης από την Δευτέρα ο Άρης και από την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής περνούν σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Διανύεις ένα διάστημα που εξετάζεις σε βάθος κατά πόσο έχετε τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια με τους φίλους στο πλευρό σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS