ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 25 Απριλίου - 1 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Απριλίου – 1 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως οι αμφιβολίες που έχεις μοιάζουν να μην βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Πέμπτη και Παρασκευή όμως είναι εξαιρετικά βοηθητικές ημέρες για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου, ειδικά από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής περνά σε μια φιλικότερη θέση. Υπάρχουν και κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς το Σάββατο πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από πολλές διαδικασίες, και ανοίγει ένας νέος! Στα καλά νέα της εβδομάδας αυτής είναι και η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο μέχρι την Παρασκευή, ο οποίος σε καλεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια και κλείσεις οριστικά τις σχέσεις σου με το παρελθόν, ενώ και η συνάντηση Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα ανοίγει νέους δρόμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα σε αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε γεμίζει με άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι και ευθύνες, με την ηλιακή έκλειψη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, το Σάββατο. Επίσης, η καλή όψη Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα δείχνει πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος. Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι το Σάββατο, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς με την θετική όψη Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα τύχης και διαίσθησης που έχεις, και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Το Σάββατο το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ από την Τρίτη το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο ευνοϊκό. Πρόσεξε όμως, καθώς η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου αγγίζει άμεσα και τις φιλίες σου. Θα γνωρίσεις πάντως νέα, πιο ενδιαφέροντα άτομα!

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς το στάτους σου, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Θα έρθουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να τις διαχειριστείς με σύνεση! Ο Ερμής πάντως από τους Διδύμους από το Σάββατο είναι ισχυρός σου σύμμαχος! Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη, δεν αποκλείεται όμως κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, και ανοίγουν νέοι, καλύτεροι! Μέχρι την Τετάρτη η Σελήνη κινείται σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα πλέον.

ΖΥΓΟΣ
Τόσο η καθημερινότητα, με τις πολλές υποχρεώσεις της που σε κουράζουν, όσο και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Ο Άρης βρίσκεται ακόμα σε μια θέση που φέρνει και μια κάποια… γκρίνια (ειδικά σε εργασία, υγεία), όμως από το Σάββατο ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για τα σχέδιά σου! Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντο σου είναι αυξημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου το Σάββατο, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη! Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου. Αλλάζουν πολλά, μην φοβηθείς, είναι για καλό! Πάντως, η εξαιρετική όψη Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα είναι πολύ ελπιδοφόρα για τα προσωπικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε μια φιλική θέση για σένα, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα. Γενικότερα η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς σταδιακά κάνεις γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου! Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο, φέρνει και κάποιους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις αλλαγές σε καταστάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Στο τέλος όμως το πρόσημο είναι θετικό, χάρη και στον Ερμή στους Διδύμους από το Σάββατο! Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, όμως Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Γενικότερα όμως περνάς όμορφα και έχεις ευκαιρίες για φλερτ!

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί λύτρωση από τις δυσκολίες, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά με την θετική όψη Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα, με τον Άρη στο ζώδιό σου επίσης η λίμπιντο είναι αυξημένη, την οποία «χρησιμοποιείς» για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS