ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 26 Απριλίου - 2 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Απριλίου – 2 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Είσαι σε μια δυναμική φάση με τον Δία σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου. Παράλληλα, την Μ.Τρίτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Το Μ.Σάββατο και η Κυριακή δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Πρόσεχε όμως το παρασκήνιο στα ερωτικά σου και τον ρόλο που παίζουν οι φίλοι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Προσπάθησε όμως να δείξεις και υπομονή, καθώς η συνάντηση Ήλιου-Ουρανού δυναμιτίζει τις σχέσεις σου, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες! Την Μ.Τρίτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες, λόγω συνάντησης Ήλιου-Ουρανού που δείχνει θυμό, αλλά και τάση για… ρήξεις. Επίσης, η πανσέληνος της Μ. Τρίτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Η περίοδος αυτή άλλωστε σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος την Μ.Τρίτη φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Ωστόσο αυτή η περίοδος σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ με τη συνάντηση Ήλιου-Ουρανού και το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα πρέπει να προσέχεις να παρασύρεσαι από τον θυμό ή τις εμμονές σου! Άκουσε με ηρεμία τις συμβουλές των άλλων! Ίσως βλέπουν πιο καθαρά.

ΛΕΩΝ
Η δύσκολη όψη Ήλιου-Ουρανού σε θέση κόντρα σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ η πανσέληνος της Μ. Τρίτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου βάζει κάποιες τρικλοποδιές στις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς εκείνοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα! Συγκεκριμένα, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να κρατά αποστάσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Μ.Τρίτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Ταυτόχρονα όμως βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Είσαι σε μια διδακτική περίοδο στα προσωπικά, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει σοβαρούς προβληματισμούς στα αισθηματικά σου… Την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο μπορείς με άνεση να ρυθμίσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος της Μ. Τρίτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο φέρνει «ψυχρά» τοπία στον έρωτα -μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Μ.Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Μ.Τρίτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη, φέρνοντας εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Η πανσέληνος επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Αναθεωρείς πολλά αυτή την περίοδο, θυμήσου όμως ότι οι νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, μπορεί να σε παιδέψουν τελικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Μ.Τρίτη στον Σκορπιό δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Ταυτόχρονα η περίοδος αυτή σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη, ενώ ειδικότερα το σαββατοκύριακο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και καταφέρνεις πολλά μένοντας μακριά από απερισκεψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την Μ.Τρίτη πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Αυτή την περίοδο πάντως σου δίνεται η ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Με την Αφροδίτη άλλωστε στον Ταύρο συναντιέσαι ξανά με αγαπημένα πρόσωπα, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, αλλά και οι επανασυνδέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Μ.Τρίτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου (που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου) έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις  τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους. Επίσης, σου δίνεται πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ τις μέρες Μ.Σάββατο και Κυριακή επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος την Μ.Τρίτη η οποία γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με δεύτερες ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη και αν έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS