ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα, 26 Δεκεμβρίου - 1 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα, 26 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περίεργους οιωνούς με τον ανάδρομο Άρη που σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ η πανσέληνος εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Μέχρι τώρα τα προσωπικά σου βρίσκονταν ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Από την Τρίτη όμως η Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος του Σαββάτου δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, από την Τρίτη και μετά η Αφροδίτη μάλιστα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήνεις όμως στην άκρη τα προσωπικά. Σταδιακά αποσυμπιέζεται η πίεση που όλο αυτό τον καιρό αισθανόσουν στον τομέα της καριέρας, και η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά πάντως, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 7/7, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Η Αφροδίτη με το πέρασμά της στον Υδροχόο φέρνει εξαιρετική εύνοια στο πορτοφόλι σου μέσω τρίτων.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η πανσέληνος στον Καρκίνο δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Τρίτη και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το επόμενο διάστημα, αφού μπαίνεις σε μια  περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον πιθανώς και για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ
Το βράδυ της Παρασκευής με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Από την Παρασκευή επίσης, μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως την Κυριακή ένα οικογενειακό θέμα. Από την Τρίτη περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη περνώντας στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος το βράδυ της Παρασκευής σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά σε μια θέση κόντρα, έτσι τα αισθηματικά σου περνούν σε μια πιο εσωστρεφή φάση, για πολλούς λόγους… Είσαι όμως σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη απέναντί σου να φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να μειώνεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τους άλλους. Το βράδυ της Παρασκευής έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες στα αισθηματικά. Η πανσέληνος στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσουν σε περίοδο που κάτι περίμενες να συμβεί, αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα. Από την Τρίτη και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά! Επίσης, η Κυριακή έχει ευκαιρίες διασκέδασης.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Από την Τρίτη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής είσαι πιο ρεαλιστής και μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση, και πόσα παίρνεις σαν αντάλλαγμα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS