ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 27 Δεκεμβρίου - 2 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα έχεις αναλάβει, ενώ από την Κυριακή ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση, βοηθώντας σε με κάθε είδους επικοινωνία, επαφές ή συναντήσεις. Ο Δίας περνά την Τετάρτη στους Ιχθύς, δείχνοντας πως μέχρι τα μέσα Μαΐου μπορείς να λυτρωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις, ενώ προστατεύεσαι καθώς έχεις πια… «φύλακα άγγελο». Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως λόγω συνθηκών ή λόγω επιλογών δεν βρίσκονται τα ζητήματα καρδιάς στο επίκεντρο της προσοχής σου. Παρασκευή και Σάββατο πάντως έχεις δίπλα σου φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάζεις σε εφαρμογή τα δημιουργικά σου σχέδια και ανοίγεσαι σε νέα εγχειρήματα, όπως δείχνει και η νέα σελήνη στον Αιγόκερω, που σε βοηθά να γυρίσεις σελίδα σε νομικά, ή διαδικαστικά, ενώ γενικότερα βλέπεις τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και έχεις αποφασίσει να διδαχτείς ώστε να μην επαναληφθούν. Από την Τετάρτη μάλιστα εγκαινιάζεται μια πιο θετική περίοδος με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαΐου, δίνοντας ώθηση σε στόχους, συλλογικές προσπάθειες, ενώ ταυτόχρονα έρχονται πολύ σημαντικοί φίλοι στο διάβα σου που δίνουν ουσιαστικές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνεχίζεις να πιέζεσαι από καταστάσεις αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο, από την Κυριακή όμως μπορείς να ασχοληθείς ευκολότερα με νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή σπουδές, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση, αυξάνοντας την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει για σένα μια περίοδο με αυξημένη λίμπιντο, αλλά και με περισσότερη κτητικότητα και καχυποψία απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Τετάρτη ο Δίας περνά στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καριέρα, φέρνοντας έτσι εύνοια και ευκαιρίες καριέρας μέχρι τα μέσα Μαΐου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις και εσύ ακολουθείς το ρυθμό, οι ευκαιρίες όμως είναι πολλές. Από την Τετάρτη ο Δίας δίνει εύνοια σε θέματα σπουδών, εξωτερικού ή νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις και γενικότερα σε σημαντικά εγχειρήματα. Η νέα σελήνη την Κυριακή μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα προσωπικά σου είναι το επίκεντρο της προσοχής σου αυτής της εβδομάδας, καθώς από τη μια η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης απέναντί σου και η προαναφερθείσα νέα σελήνη την Κυριακή από την άλλη, προλογίζουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με κάποιους προβληματισμούς για τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά η νέα σελήνη της Κυριακής δείχνει μια σημαντική αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα που είναι επιβεβλημένο να γίνει, βάζοντας σε τάξη πράγματα που εκκρεμούν.  Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως είσαι πιο συγκρατημένος στην έκφραση των αισθημάτων σου, ωστόσο ο Ερμής απέναντί σου από την Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. άλλωστε, Παρασκευή και Σάββατο κάνεις σημαντικές κινήσεις. Ο Δίας περνά στον τομέα των οικονομικών, φέρνοντας μέχρι τα μέσα Μαΐου σημαντικές ευκαιρίες για τακτοποίηση οφειλών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στο σπίτι, ενώ από την Κυριακή ο κυβερνήτης σου σε βοηθά με όλα τα πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ η νέα σελήνη της Κυριακής φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα δημιουργικά σου σχέδια. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου, στον ίδιο τομέα που πραγματοποιείται και η νέα σελήνη, μαρτυρώντας μια περίοδο δεύτερων ευκαιριών για τα ζητήματα καρδιάς. Ο Δίας περνά απέναντί σου, φέρνοντας μια νέα εποχή στα προσωπικά σου όπου ευνοούνται μέχρι τα μέσα Μαΐου κάθε είδους σχέσεις, μέχρι και… γάμος.

ΖΥΓΟΣ
Από την Τετάρτη ο Δίας περνά στους Ιχθύς, γεγονός που εγκαινιάζει μια περίοδο που βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία σου. Επίσης, την Κυριακή ο Ερμής περνά σε μια ευνοϊκή θέση για τις υποθέσεις που ετοιμάζεις και τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ η νέα σελήνη της Κυριακής στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια φέρνει νέα δεδομένα στους τομείς αυτούς. Η Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη Αιγόκερω, μαρτυρώντας για σένα μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια, ωστόσο εσύ εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που λείπουν.

ΣΚΟΡΠΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, όπως μαρτυρά και η νέα σελήνη της Κυριακής, ενώ ο Ερμής περνά στον τομέα του σπιτιού και σε φέρνει πιο κοντά στους οικείους σου, είσαι όμως πιο αφηρημένος στις καθημερινές σου ασχολίες! Η ανάδρομη Αφροδίτη δίνει δεύτερες ευκαιρίες στα προσωπικά σου που τον τελευταίο καιρό είχαν βαλτώσει αρκετά. Άλλωστε από την Τετάρτη εγκαινιάζεται μια πιο θετική εποχή με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς που δίνει ώθηση σε προσωπικά, ερωτικά, θέματα που σχετίζονται με παιδιά ή δημιουργικά σου σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μολονότι πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, είναι προτιμότερο να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, καθώς η παρορμητικότητα δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με τον Άρη στο ζώδιό σου. Ο Δίας περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, φέρνοντας έτσι εύνοια και ευκαιρίες επέκτασης μέχρι τα μέσα Μαΐου. Από αυτή την εβδομάδα και μετά, αναζητάς περισσότερη σταθερότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο το πέρασμα του Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας σε κάνει πιο ομιλητικό, κάτι που μειώνει τις αποστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρωταγωνιστείς στα πράγματα και αυτή την εβδομάδα, ενώ η νέα σελήνη στο ζώδιό σου την Κυριακή δείχνει ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα που κάνεις, έστω και αν στην αρχή συναντάς εμπόδια. Αν μάλιστα έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, οι αλλαγές που κάνεις χρωματίζουν όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου. Παράλληλα, από την Τετάρτη ο Δίας περνώντας σε μια πιο βοηθητική θέση δίνει εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και συμφωνιών χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αγορά μέσων επικοινωνίας, συμβόλαια ή ένα νέο μέσο μεταφοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τους στόχους που έχεις θέσει, παρότι κάποια πράγματα σε προβληματίζουν. Την Κυριακή ο Ερμής περνώντας στο ζώδιό σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, ενώ φέρνει περισσότερη οξύνοια και ευελιξία. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα πιο μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου και τα προσωπικά σου μοιάζουν πιο μπερδεμένα, καθώς κάτι εγκυμονείται αλλά οι συνθήκες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Η κούραση πάντως συνεχίζεται αμείωτη και αυτή την εβδομάδα, ενώ κάνεις μια σημαντική νέα αρχή σε πιο κρυφό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Εβδομάδα βοηθητική στο σύνολό της, παρότι στο ξεκίνημά της κουράζεσαι με τις υποχρεώσεις. Από την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, φέρνοντας περισσότερο παρασκήνιο, θα πρέπει να προσέχεις για να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου. Επικοινωνείς πιο άνετα με το ταίρι σου, και αυτό σε καταλαβαίνει. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου την Τετάρτη, φέρνοντας αρχικά για περίπου δυόμιση μήνες την εύνοια της τύχης, ευκαιρίες, αλλά και δυνατότητες επέκτασης, παρά τις τάσεις υπερβολής.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS