ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 28 Ιουνίου - 5 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Ιουνίου – 5 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Από την Παρασκευή επίσης, μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως την Τρίτη ένα οικογενειακό θέμα. Από την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη είναι στον Λέοντα και φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, αρχικά για τους γεννημένους τον Μάρτιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φίλοι είναι κοντά σου, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Ωστόσο ο «πολεμοχαρής» Άρης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να δείξει και κάποια προβλήματα αυτές τις μέρες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από αρχές Μάη. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον σε μια θέση κόντρα, έτσι τα αισθηματικά σου περνούν σε μια πιο εσωστρεφή φάση, για πολλούς λόγους… Είσαι όμως σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, έτσι θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εβδομάδα που φέρνει διαφωνίες και φιλονικίες στο κοντινό σου περιβάλλον, αλλά στο τέλος βρίσκεις λύσεις. Άλλωστε βρίσκεται πλέον είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος από την Παρασκευή και μετά. Είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τον Ερμή στο ζώδιό σου. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου. Γενικότερα όμως περνάς σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, στο οποίο διορθώνεις λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σταθεροποιεί τα βήματά σου, βεβαιώσου όμως ότι κάνεις τις σωστές επιλογές. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Η Αφροδίτη άλλωστε βρίσκεται πλέον στον Λέοντα, έτσι και εσύ είσαι σε μια περίοδο πιο σταθεροποιητική, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες σωστά την περίοδο που «ταξίδευε» στο ζώδιό σου!

ΛΕΩΝ
Ο Άρης, ο «θεός» του πολέμου στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα μοιάζει να σε παρασύρει σε παρακινδυνευμένες κινήσεις και αντιπαλότητες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Αυγούστου. Από την άλλη, αν είσαι γεννημένος στο ξεκίνημα του ζωδίου, τότε θα έχεις μια πολύ σημαντική βοήθεια ή εύνοια. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσουν σε περίοδο που κάτι περίμενες να συμβεί, αλλά δεν ήταν έτοιμο ακόμα. Όμως η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ανάμεικτη για σένα, καθώς από την μια η σταθεροποιητική όψη Ήλιου-Ουρανού σε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους σου χάρη σε συνεργασίες με γερά θεμέλια, όμως η δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου-Ουρανού μαρτυρά ένα πολύ… επικίνδυνο παρασκήνιο, χρειάζεται λοιπόν και προσοχή, πού δείχνεις την εμπιστοσύνη σου. Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα πλέον, κινείσαι σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής επίσης, είσαι πιο ρεαλιστής και μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση, και πόσα παίρνεις σαν αντάλλαγμα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, και εστιάζεις πολύ στους στόχους σου, όμως δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άλλωστε, ο Κρόνος σε καλεί να κλείσεις τους λογαριασμούς σου σχετικά με το παρελθόν. Μέχρι τώρα τα προσωπικά σου βρίσκονταν ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Όμως η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου. Κάποιες φιλικές σου σχέσεις όμως δεν αποκλείεται να περνούν από δοκιμασία… Μήπως κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλά τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας, η οποία ισχυροποιεί την θέση σου και ενισχύει τα θεμέλια που βάζεις, αλλά αν έχεις γεννηθεί αρχές Νοεμβρίου πιθανώς να πιέζεσαι από τις απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου και δεν αποκλείεται να γίνεις αποδέκτης σκληρών συμπεριφορών. Γενικότερα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, ωστόσο η Αφροδίτη είναι πλέον στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και δείχνει πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήνεις όμως στην άκρη τα προσωπικά. Σταδιακά αποσυμπιέζεται η πίεση που όλο αυτό τον καιρό αισθανόσουν στον τομέα της καριέρας και η Αφροδίτη υπόσχεται ευκαιρίες, πρόσεχε όμως τα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου, αλλά δεν πρέπει να φέρεσαι επιπόλαια. Παράλληλα, με την θετική θέση της Αφροδίτης σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου είσαι ζωηρός και ενεργητικός, αρκεί να βλέπεις καθαρά! Άνοιξε τους ορίζοντές σου! Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον σε μια ευνοϊκότερη θέση και για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά πάντως, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί με την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου-Ουρανού να μην εμπλακείς σε… ενέργειες που δεν είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους, καθώς μπορεί να βγεις ζημιωμένος/η. Επίσης, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον Λέοντα και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες τη θέση που είχε ως τώρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Πέμπτη έχεις κάποια ερωτηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι βοηθητική για τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μην αφήσεις να βγει στην επιφάνεια η σκληρή και απόλυτη πλευρά σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γκρεμίσεις γέφυρες που ήδη έχεις χτίσει με κόπο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον απέναντί σου και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, αφού μπαίνεις σε μια  περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους. Από την Κυριακή επίσης έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα σε καλεί να δείξεις υπευθυνότητα και εργατικότητα, χωρίς όμως να αφήνεις την υγεία σου και την φροντίδα του οργανισμού σου σε δεύτερη μοίρα. Επίσης, από την Κυριακή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα στηρίξει τα βήματά σου και θα σου δείξει έμπρακτα πως σε νοιάζεται. Η καλή όψη πάντως Ήλιου-Ουρανού σε ευνοεί να ατσαλώσεις την θέλησή σου σε ένα προσωπικό ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS