ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης απέναντί σου αυτή την εβδομάδα και σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Παράλληλα, καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σε πιέζουν αρκετά. Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου απέναντί σου οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, αναθεωρείς όμως πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από την Δευτέρα στον Ζυγό προετοιμάσου λοιπόν για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν, θυμήσου όμως ότι οι νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, δεν θα προχωρήσουν τελικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Δευτέρα στον Ζυγό, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Τρίτη και Τετάρτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει από τη μια να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και από την άλλη να βάλεις σε τάξη τη συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου βγάζει προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής αναδρομεί στον Ζυγό, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. Η όψη Ήλιου-Κρόνου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επίσης, από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον Ζυγό, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα. Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως μετά τα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, ενώ εσύ υιοθετείς μια πολύ προκλητική και εριστική συμπεριφορά.

 ΛΕΩΝ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου δείχνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Παράλληλα από την Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, μαρτυρώντας πως στο επίκεντρο της προσοχής σου πλέον είναι το πορτοφόλι σου, το οποίο είναι πιεσμένο, παρά τα έσοδα, θα πρέπει λοιπόν να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου λεπτομερώς, βήμα προς βήμα. Τρίτη και Τετάρτη όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα σε νοιάζει πιο πολύ να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση από το να ανοιχτείς σε αναζήτηση νέου προσώπου, έχεις όμως συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου!

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου δείχνει πως τώρα φέρνεις στο φως τις προσπάθειες που έκανες. Παράλληλα, από την Δευτέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ πιεστικό για το σπίτι και την οικογένεια, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου, σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κλείνοντας λογαριασμούς..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής, παρόλα αυτά την Τρίτη και την Τετάρτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες. Επίσης, από την Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν, και στην θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου φέρνει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν. Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάς όμως πως κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε λοιπόν να μην κινηθείς «εν θερμώ». Επίσης, με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με φίλους που είχες καιρό να δεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Επίσης, από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας, έχεις όμως μια δεύτερη ευκαιρία, αν στο παρελθόν έγιναν λάθη ή κάτι έμεινε μισό. Από την άλλη όμως δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς υπάρχουν αναβολές. Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα, ενώ ο Άρης στον Ζυγό (σε θέση κόντρα) σε κάνει απόλυτο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Ταυτόχρονα από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Μετά τα μέσα της εβδομάδας γίνεσαι πιο… παρορμητικός, με την δύσκολη όψη Αφροδίτης-Δία και αυτό δείχνει πως είσαι ιδιαίτερα παρορμητικός και οξύθυμος. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς το σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΥΕΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, ενώ την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τις οφειλές σου. Το σαββατοκύριακο οι φίλοι είναι κοντά σου παρά το ηλεκτρισμένο κλίμα, ενώ στα προσωπικά σου Ο Άρης στον όγδοο οίκο σου, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα για μια ερωτική σχέση.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS