ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ 

Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
Αυτή την εβδομάδα υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, και αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε καλεί να προετοιμάσεις τα βήματά σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά από την Κυριακή και μετά καθώς μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να κάνεις φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το σαββατοκύριακο πάντως κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα και γενικότερα, είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ολοκληρώνεις στόχους, με φίλους στο πλευρό σου.
Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους και μπορείς να τους δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Τρίτη και Τετάρτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Μέχρι το Σάββατο το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τα αισθηματικά, χάρη στην βοήθεια που σου δίνουν Άρης και Αφροδίτη! Από την Κυριακή και μετά σκέφτεσαι περισσότερο τις φιλοδοξίες σου και αφήνεις τα αισθηματικά ένα βήμα πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου.
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Από την Κυριακή ο Άρης περνά μάλιστα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από την Κυριακή πάντως σε κάνει πιο ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα εγχείρημα τώρα ευδοκιμεί.
Η εβδομάδα είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το κοντινό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στους Ιχθύς δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Μέχρι το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Όμως ίσως πρέπει εσύ να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να κάνεις το απαραίτητο βήμα και να διορθώσεις όσα ενοχλούν το ταίρι.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές κινήσεις τρίτων σε ευνοούν!
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η Νέα Σελήνη, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Κυριακή, δείχνει και μια δεύτερη ευκαιρία στα αισθηματικά. Γενικότερα όμως στο εξής το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν βάζει νερό στο κρασί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το βλέμμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να είναι αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Γενικότερα όμως οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φώτα να έχει διάρκεια (ανάλογα και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο). Από την Κυριακή πάντως προσπαθείς να «βελτιώσεις» την κατάσταση μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση. Επίσης, από την Κυριακή ο Άρης μετά από μια περίοδο σε θέση κόντρα που έφερε τρέξιμο στο σπίτι και ηλεκτρισμένο κλίμα με τους οικείους, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Τα αισθηματικά είναι επίσης από τους ευνοημένους τομείς από την Κυριακή και μετά χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Επίσης, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής άλλωστε θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περισσότερα χαμόγελα!
Από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Ασχολείσαι με όσα σου δίνουν χαρά και θυμάσαι να χαμογελάς! Η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο από την Κυριακή φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου (ή αν υπήρξαν εντάσεις στο σπίτι).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι και η οικογένεια είναι λόγος για να χαμογελάς.
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στους Ιχθύς φέρνει για σένα μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Τρίτη και Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Απολαμβάνεις στιγμές με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και μπορείς να κάνεις… ασύστολα φλερτ και γνωριμίες στο εξής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γύρω σου σε χρειάζονται.
Εν μέσω μιας περιόδου αλλαγών, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα αισθηματικά είναι επίσης από τους ευνοημένους τομείς, τηρουμένων των αναλογιών μέχρι το Σάββατο, καθώς επικοινωνείς πιο άνετα με το ταίρι σου, και αυτό σε καταλαβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άκου τις βαθύτερες και ουσιαστικότερες ανάγκες σου.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Κυριακή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού η Αφροδίτη από την Κυριακή είναι ευνοϊκά τοποθετημένη στο ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες! Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια σημαντική ευκαιρία.
Η εβδομάδα κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν! Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς από την Κυριακή και μετά που η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS