ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 29 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 29 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου.
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, και ανοίγουν νέοι, καλύτεροι! Από την Τετάρτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα πλέον.

ΤΑΥΡΟΣ

Οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο.
Η θέση του Άρη πιέζει άμεσα τις αντοχές σου και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Επίσης, σταδιακά ενεργοποιείται ξανά το ανατρεπτικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που σου έφερε σημαντικά διλήμματα την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντο σου είναι αυξημένη. Το κλειδί για τα αισθηματικά σου πάντως είναι να αφήσεις αυτές τις μέρες στην άκρη τον εγωισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά, αφού πρώτα κλείσει το παλιό.
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου το Σάββατο, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο! Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου. Αλλάζουν πολλά, μην φοβηθείς, είναι για καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα ή τα επαγγελματικά σου.
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Ανακατατάξεις στα προσωπικά, αλλά και ευκαιρίες.
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε μια φιλική θέση για σένα, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα. Γενικότερα η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς σταδιακά επανέρχεται η δυσμενής όψη Κρόνου-Ουρανού που σου δείχνει αλήθειες και κάνει γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σπίτι και οικογένεια στο επίκεντρο των αλλαγών.
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε μια θέση κόντρα με σένα φέρνει προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις αλλαγές σε καταστάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Στο τέλος όμως το πρόσημο είναι θετικό! Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, όμως Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Γενικότερα όμως περνάς όμορφα και έχεις ευκαιρίες για φλερτ!

ΖΥΓΟΣ

Ολοκληρώνονται κινήσεις στο κοντινό σου περιβάλλον, προσοχή σε έγγραφα!
Η εβδομάδα σηματοδοτεί λύτρωση από τις δυσκολίες, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα προσωπικά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αλλά η λίμπιντο είναι αυξημένη, την οποία «χρησιμοποιείς» για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά.
Η εβδομάδα ενδεχομένως να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως οι αμφιβολίες που έχεις δεν βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Πέμπτη και Παρασκευή όμως είναι εξαιρετικά βοηθητικές ημέρες για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου. Αυτή η περίοδος που ενεργοποιεί ξανά το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, σου δείχνει πάλι όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα. Υπάρχουν και κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια και είναι προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας κύκλος κλείνει οριστικά, για να ανοίξει ένας νέος.
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς το Σάββατο πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από επίπονες διαδικασίας, και ανοίγει ένας νέος! Στα καλά νέα της εβδομάδας αυτής είναι και η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, ο οποίος σε καλεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια και κλείσεις οριστικά τις σχέσεις σου με το παρελθόν, πολλοί Δίδυμοι όμως θα έχουν δεύτερες σκέψεις ή αμφιβολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύτρωση από όσα σε… βαραίνουν!
Η εβδομάδα σε αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε γεμίζει με άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι και ευθύνες, με την ηλιακή έκλειψη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, το Σάββατο. Επίσης, η καλή όψη Άρη-Ποσειδώνα δείχνει πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος. Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι το Σάββατο, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ολοκληρώνεις σχέδια και περνάς σε νέα.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Παρασκευή με την θετική όψη Ήλιου-Κρόνου αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.  Το Σάββατο το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ από την Τρίτη το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο ευνοϊκό. Πρόσεξε όμως, καθώς η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου αγγίζει άμεσα και τις φιλίες σου. Θα γνωρίσεις πάντως νέα, πιο ενδιαφέροντα άτομα!

ΙΧΘΥΕΣ

Κλείσιμο κύκλων στην καριέρα, με σημαντικά πρόσωπα να παίζουν ρόλο.
Η εβδομάδα αυτή προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς το στάτους σου, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου το Σάββατο, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Θα έρθουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να τις διαχειριστείς με σύνεση!  Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη, δεν αποκλείεται όμως κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS