ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 30 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ωφελείσαι από οικονομικά άλλων, με περισσότερη αισιοδοξία.
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε, όμως, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Από την Τρίτη, το κλίμα είναι πιο βοηθητικό. Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και η Αφροδίτη στον Ζυγό, φέρνει ανεβασμένη λίμπιντο στα προσωπικά σου. Μην ξεχνάς όμως και τις αναποδιές της απατηλής όψης Άρη-Ποσειδώνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και έσοδα μέσω τρίτων.
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, όμως η δυσαρμονική όψη Άρη-Ποσειδώνα δείχνει πως δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές στα προσωπικά. Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στον Ζυγό σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, έγγραφα και πρακτικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό αγγίζει άμεσα τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, και προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχουν και νέες σπίθες που ξεπηδούν από το πουθενά… Επίσης, το Σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια της τύχης.
Η εβδομάδα είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Από τη Δευτέρα, όμως, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνώντας στον Ζυγό φέρνει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο, για να επικοινωνείς τα σχέδιά σου. Επίσης, Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Τη Δευτέρα οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές επαφές, αλλά και κούραση στην καθημερινότητα.
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, μολονότι επιδιώκεις να έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες, γενικότερα όμως θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Είναι θετικές ημέρες μέχρι την Πέμπτη για τα ζητήματα καρδιάς, υπάρχει εύνοια, μολονότι οι Καρκίνοι του Ιουλίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του.

ΛΕΩΝ

Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν ως εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και γενικότερα έχεις ισχυρούς υποστηρικτές στο πλευρό σου, που σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη στην προσεχή περίοδο, πρόσεξε, όμως, τις υπερβολές που καίνε λόγω… Άρη-Ποσειδώνα! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή που σε πλήγωσαν παλιότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικερδείς επαφές, κινητικότητα στα προσωπικά.
Από τις ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη και αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Επίσης, σταδιακά ξαναβρίσκεις τις δυνάμεις σου και ανοίγεσαι και πάλι, ειδικά μετά την πίεση που πέρασες το περασμένο διάστημα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυριολεκτικά ή έστω… τηλεφωνικά, όμως η δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα, δείχνει πως κάποιες επιλογές κρύβουν και παγίδες.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες, με τους ρυθμούς να επανέρχονται στο κανονικό.
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να έχεις σημαντικές ιδέες που τις επικοινωνείς στο περιβάλλον σου. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας στο προσεχές διάστημα. Επίσης, το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παίρνεις ανάσα στα οικονομικά.
Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ από τη Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στον Ζυγό εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να κρατάς μυστικά τα σχέδιά σου και να προσέχεις ώστε να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο δυναμικός Άρης είναι σύμμαχος για το ζώδιό σου, ενώ μπορείς γενικά να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα! Αυτό το νέο, όμως, θα κρατήσει τελικά;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις σημαντικές πληροφορίες.
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν. Αντίθετα, όμως, από την Τρίτη είσαι πιο εξωστρεφής και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Είσαι σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο που έχεις ανάγκη για περισσότερο ρομαντισμό, τρυφερότητα και κατανόηση, αλλά τώρα που επιδρά η αρνητική όψη Άρη-Ποσειδώνα, μην επενδύσεις σε κάτι εφήμερο… Πιθανώς να απογοητευτείς. Επίσης, το σαββατοκύριακο είναι θετικό για να στείλεις τα μηνύματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχοι υλοποιούνται, αλλά τα προσωπικά μπερδεύονται.
Η εβδομάδα κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς τη Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ από την Τρίτη κάνεις ένα βήμα πίσω, μακριά από την πολυκοσμία, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει, όμως, στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τη δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευκαιρίες καριέρας.
Αυτή την εβδομάδα κάνεις μια υπερπροσπάθεια να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, αυτό, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει και νευρική εξάντληση. Επίσης, οι μέρες από Τρίτη έως Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές, για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην μπερδέψεις τα οικονομικά με τις φιλίες σου. Το Σαββατοκύριακο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Εγχειρήματα προχωρούν με σύμμαχο την τύχη.
Μια βοηθητική εβδομάδα, καθώς μπορείς να δεις στόχους να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου. Τη Δευτέρα κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό δίνει πάθος, αλλά η δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα δείχνει πως μπλέκεις αισθηματικά με πρόσωπα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν, ενώ ένα πιθανό σενάριο για κάποιους είναι και τα σενάρια… εκμετάλλευσης! Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις, όμως, περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS