ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 30 Μαΐου-5 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 30 Μαΐου-5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ανατρέξεις σε παλιές ιδέες που για κάποιο λόγο δεν ευοδώθηκαν και να τις αναστήσεις, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν. Η εβδομάδα σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά θα πρέπει να προσέχεις να μην παρασύρεσαι από τον θυμό ή τις εμμονές σου! Άκουσε με ηρεμία τις συμβουλές των άλλων! Ίσως βλέπουν πιο καθαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, καθώς σε απασχολούν έντονα κάποια ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Απριλίου. Οι ημέρες βάζουν τρικλοποδιές στις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς εκείνοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα! Συγκεκριμένα, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να κρατά αποστάσεις… Το Σαββατοκύριακό όμως σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Ταυτόχρονα έχεις δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Είσαι σε μια περίοδο στα προσωπικά σου που παίρνεις μαθήματα και συνειδητοποιείς τα πράγματα βαθύτερα, κάτι που είναι καλό, αλλά μπορεί να φέρνει σοβαρούς προβληματισμούς στα αισθηματικά σου… Στα τέλη της εβδομάδας μπορείς με άνεση να ρυθμίσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η εβδομάδα έχει ένταση και επικρατεί ένα σχεδόν πολεμικό τοπίο στον έρωτα και ειδικότερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προς τα τέλη της εβδομάδας μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι. Η εβδομάδα δημιουργεί ερωτηματικά για τα οικονομικά σου, καθώς αγχώνεσαι αρκετά προσπαθώντας να ευοδωθούν τα βήματα που ετοιμάζεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Ιουλίου, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Αυτές οι μέρες επηρεάζουν άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Αναθεωρείς πολλά και προετοιμάζεσαι για νέες γνωριμίες… Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάποια δημιουργικά σου σχέδια δείχνουν να μην τρέχουν με τους ρυθμούς που θα ήθελες, καθώς απρόσμενες εξελίξεις ανατρέπουν το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα που σε αφορούν ή είναι σημαντικά για σένα, κάτι που όμως σε εξαντλεί, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και τις πολλές απόψεις και συμβουλές και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη, ενώ ειδικότερα το σαββατοκύριακο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και καταφέρνεις πολλά μένοντας μακριά από απερισκεψίες. Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά και τα δημιουργικά σου σχέδια προχωράνε.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Αυτές οι ημέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που είναι οικεία και που γνωρίζεις πολύ καλά. Συναντιέσαι  με αγαπημένα πρόσωπα και προσπαθείς να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Οι χειρισμοί που κάνεις στα οικονομικά έχουν ερωτηματικά και είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που χρησιμοποιείς τα ταλέντα σου και την επιρροή σου και στο πώς εκφράζεις τον εαυτό σου, πράγμα που τελικά μπορεί να βλάψει την γενικότερη εικόνα σου. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους. Επίσης, αυτό το διάστημα δίνει πρόσφορο έδαφος για να διορθώσεις τα ήδη κακώς κείμενα και τα δικά σου λάθη! Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα γενικότερα, αλλά το Σαββατοκύριακο επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Προσοχή όμως σε προστριβές και παρανοήσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα, ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός στον τρόπο που λειτουργείς στις υποθέσεις σου και να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες.  Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη και αν έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. Η εβδομάδα σε βοηθά να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε μια δυναμική φάση αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία σου δίνεται η ευκαιρία να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, οι ημέρες δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Πρόσεχε όμως το παρασκήνιο στα ερωτικά σου και τον ρόλο που παίζουν οι φίλοι σου. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Συνεχίζεις και αναθεωρείς τις καθημερινές καταστάσεις στον χώρο εργασίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Προσπάθησε όμως να δείξεις και υπομονή καθώς αυτές οι ημέρες δυναμιτίζουν τις σχέσεις σου! Αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για δεύτερες ευκαιρίες στα ζητήματα καρδιάς. Αναθεωρείς πράγματα και καταστάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, και επανασχεδιάζεις την τακτική που θέλεις να ακολουθήσεις για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους!

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις από γκάφες μέχρι απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες. Η εβδομάδα έχει πολλή κούραση, κάτι που σε καταβάλλει, αλλά τουλάχιστον οι πράξεις σου φέρνουν αποτελέσματα και έτσι αξίζει ο κόπος. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς και παρά τις ανασφάλειες, τις δεύτερες σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχεις γύρω από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι φίλοι σε βοηθούν να βγάλεις άκρη!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS