ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 4 -10 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 -10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις σύνεση ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω καθώς η Νέα Σελήνη σε αγγίζει άμεσα και σε προβληματίζει καθώς από τη μια υπάρχουν τομές που πρέπει να κάνεις εδώ και τώρα κι από την άλλη υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Επίσης, η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον αυστηρό Κρόνο δείχνει κάποια σημαντικά εμπόδια. Η Νέα Σελήνη αυτή φέρνει και κάποια αναστάτωση στο σπίτι, γενικότερα όμως είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά σου χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει ευκαιρίες ακόμη και στις δυσκολίες, ωστόσο η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε προειδοποιεί να είσαι απόλυτα συνεπής και νομότυπος σε όσα κάνεις, ειδικά σε διαδικαστικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή σχέσεις με το νόμο. Επίσης, ο Άρης αυτή την εβδομάδα από το ζώδιό σου σχηματίζει σκληρή όψη με τον Κρόνο και αυτό μαρτυρά ρήξεις, εμπόδια και καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, ενώ δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Τα μέσα της εβδομάδας σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο το πρώτο σου μέλημα είναι το αίσθημα της σταθερότητας που έχεις ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά μπερδεμένη για σένα καθώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει και ερωτηματικά για τις βαθύτερες συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο όμως που θα πρέπει να προσέξεις και πρόσεξε ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια. Καλύτερα δώσε βάση στις συμφωνίες και την επικοινωνία σου, είναι το κλειδί! Η γοητεία σου είναι αυξημένη και τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι ζεις μια ονειρική κατάσταση, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για σένα και το στοιχείο της υπερβολής συνοδεύει τον τρόπο που λειτουργείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπως μαρτυρά και η Νέα Σελήνη της Τετάρτης, καθώς τυχόν προβλήματα που ήδη υπάρχουν μεγεθύνονται, όχι τόσο λόγω δικών σου ενεργειών, όσο λόγω των απαιτήσεων των άλλων, είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς πιο διαλλακτικός, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του Ιούλη. Τα ζητήματα καρδιάς αγγίζονται άμεσα από αυτή την Νέα Σελήνη και ένα πιθανό σενάριο είναι πως έρχονται μαζεμένα παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η αισιοδοξία όμως δεν σε εγκαταλείπει, ενώ το σαββατοκύριακο είσαι πιο εξωστρεφής.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης αγγίζει άμεσα τον τομέα της καθημερινότητάς σου, φέρνοντας αναστάτωση με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στη φροντίδα της υγείας σου. Παράλληλα, με την δυσμενή όψη Άρη-Κρόνου σε θέσεις κόντρα, ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις καθώς εμφανίζονται εμπόδια, και τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Πέμπτη και Παρασκευή είναι βοηθητικές μέρες για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου άτομα, ενώ και το σαββατοκύριακο φέρνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε μια φιλική θέση φέρνει κάποια αναστάτωση σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, έχεις όμως πρόσωπα στο πλευρό σου που δίνουν λύσεις Αν όμως είσαι γονιός, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου. Επίσης, η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις με κάθε τρόπο και τις παρασκηνιακές κινήσεις. Μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να ωριμάσεις περισσότερο, ωστόσο στην παρούσα φάση το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένο.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή ενδεχομένως να είναι μια πιεστική εβδομάδα για τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, καθώς αυτόν τον τομέα αγγίζει στο ωροσκόπιό σου η Νέα Σελήνη της Τετάρτης. Παράλληλα, κάποια δημιουργικά σου σχέδια συναντούν εμπόδια, κυρίως οικονομικής φύσης και γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι σε χρειάζονται. Η Νέα Σελήνη αυτή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες ανασφάλειες, καθώς έχεις ανάγκη να νιώθεις προστατευμένος από τις δυσκολίες, θυμήσου όμως ότι έχεις στο πλευρό σου πρόσωπα που σε αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χωρίς να είναι δυσαρμονική για σένα αυτή η εβδομάδα, χρειάζεται από σένα λεπτότερους χειρισμούς στις επαφές σου με το κοντινό περιβάλλον και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς τις σκέψεις σου στον περίγυρό σου καθώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει κάποια αναστάτωση. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου και τις συσκευές επικοινωνίας. Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, αλλά μοιάζεις να μην βλέπεις τις καταστάσεις καθαρά. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία νιώθεις ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σύνθετη η εβδομάδα αυτή καθώς από τη μια η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σου δημιουργεί αμφιβολίες για τα κεκτημένα σου, αλλά και το αίσθημα της ικανοποίησης από τα απλά καθημερινά, από την άλλη όμως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που σε προβληματίζουν γίνονται εφαλτήριο για να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις. Ταυτόχρονα η δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου μπορεί να δείξει εμπόδια σε κάποια πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου. Πέμπτη και Παρασκευή εστιάζεις περισσότερο στα δικά σου θέλω, η εβδομάδα αυτή όμως δείχνει πως τα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένα και δεν βλέπεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός φακός σε όσα ήδη σε προβληματίζουν και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω στα θέλω σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με κάποια πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως με περισσότερη μετριοπάθεια καταφέρνεις πολλά. χωρίς να νιώθεις ότι «προδίδεις» τις θέσεις σου. Οι άλλοι είναι εκεί για να σε ακούσουν και μέχρι την Παρασκευή προσπαθείς να βρεις διεξόδους, έχεις όμως πολλά μέτωπα ανοιχτά. Άσε λοιπόν την εβδομάδα αυτή να κυλήσει και βρες αφορμές στην καθημερινότητά σου για χαμόγελα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις άλλων καθώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον Αιγόκερω φέρνει άγχος αλλά και κάποιο εκνευρισμό. Παράλληλα, αν έχεις παραμελήσει τη φροντίδα της υγείας σου, το σώμα σου ζητά ξεκούραση. Γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα από μια κατάσταση. Έχεις πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη κι αν έχεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα έχει σημεία που πρέπει να προσέξεις καθώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης δεν είναι δυσαρμονική, αλλά σε καλεί να αφήσεις πίσω σου στόχους που δεν έχουν θέση στο δικό σου σήμερα. Ταυτόχρονα η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου σε ωθεί σε επανεξέταση πρακτικών υποχρεώσεων, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις προσοχή και στη φροντίδα του οργανισμού σου. Η Νέα Σελήνη αυτή είναι πιθανό να φέρει και κάποια θέματα στο προσκήνιο ως προς πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ τα αισθηματικά σου για την ώρα έχουν μια δόση… τρικυμίας, καθώς οι καταστάσεις τονίζουν τις ανασφάλειές σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS