ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι! Προτίμησε όμως το σαββατοκύριακο για να λύσεις θέματα που σχετίζονται με άλλους, μιας και σου παρέχει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο. Μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Από την Παρασκευή όμως η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και αφήνεις στην άκρη για λίγο τα ζητήματα καρδιάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή που ξεκινά με τη Σελήνη σε φιλική θέση, είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια μακρά περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Καλείσαι να δεις τις καταστάσεις πιο ώριμα πλέον, καθώς ο Κρόνος σε θέση κόντρα εξετάζει τα πεπραγμένα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Παρασκευή όμως ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, τον Ταύρο, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Επίσης, την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ερμής περνώντας στον Υδροχόο φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Μέχρι την Πέμπτη έχεις ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, φέρνει όμως και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας. Παράλληλα, η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες. Από την Πέμπτη ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά περνά απέναντι το ζώδιό σου, έτσι τώρα οι σχέσεις αποκτούν πολύ μεγάλη βαρύτητα για εσένα.

ΛΕΩΝ
Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος μέσω άλλων, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει! Την Παρασκευή επίσης ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρχικά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Μέχρι την Πέμπτη είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σκανδαλωδώς. Από την Παρασκευή και μετά αφήνεις στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με φίλους, ενώ από την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις. Από την Παρασκευή έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά καθώς η «θεά του Έρωτα» η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η συνύπαρξη Δία και Κρόνου σε ευνοϊκή θέση σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου σου! Την Παρασκευή ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά. Την ίδια μέρα όμως η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τους Ζυγούς που συγκατοικούν με το ταίρι τους (όχι τόσο τους ελεύθερους Ζυγούς).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, όμως οι άλλοι είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και εσύ δεν είσαι πάντα διατεθειμένος να ακολουθείς. Από την Πέμπτη όμως ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Την Παρασκευή ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δυσκολεύεσαι με κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις ευκαιρίες να γεφυρώσεις τις διαφορές που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Ταύρο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά μέχρι την Πέμπτη ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ η Αφροδίτη από την Παρασκευή εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ από την Πέμπτη ο Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά το ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου επίσης αυξάνεται στο μέγιστο! Ο Άρης ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα σημαντικό νέο όμως είναι και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου την Παρασκευή, το οποίο βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Από την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, από την Πέμπτη ο Άρης, περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα φέρει πολλές γνωριμίες μέσω φίλων και ευκαιρίες για φλερτ!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS