ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με περίεργους οιωνούς και η γενική ατμόσφαιρα σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ το διάστημα εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Γενικότερα έχεις περάσει σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Πρόσεχε όμως να μην μπλέκεις τις φιλίες σου με τον έρωτα!


ΤΑΥΡΟΣ
Κατά την εβδομάδα αυτή χρησιμοποιείς κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μάλιστα υπάρχει εύνοια στις υποθέσεις σου και κάνεις πιο αισιόδοξες σκέψεις. Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά σου και το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει προβληματισμούς στα αισθηματικά σου, καθώς μπορεί να μην βλέπεις καθαρά… Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς με άνεση να ρυθμίσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η εβδομάδα δημιουργεί ένα αρκετά θολό τοπίο στον έρωτα, ειδικότερα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο όμως μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι. Η εβδομάδα αυτή φέρνει επίσης κάποια ερωτηματικά για τα οικονομικά σου και σε αγχώνει αρκετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Αυτό το διάστημα επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχονται μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάποια δημιουργικά σου σχέδια δείχνουν να μην τρέχουν με τους ρυθμούς που θα ήθελες, καθώς απρόσμενες εξελίξεις ανατρέπουν το πλαίσιο των οφειλών σου!

ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτές οι μέρες φέρνουν μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη, ενώ ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον πιθανώς και για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, τα γεγονότα σε ωθούν να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά.  Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Η αρχή της εβδομάδας σε ωθεί σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ το σαββατοκύριακο επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου. Η εβδομάδα τονίζει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά τις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα, πρόσεχε όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας απρόοπτες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει πίεση, αλλά αυτό γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι προσηλωμένος σε διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Είσαι σε μια περίοδο με ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη και αν έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. Η εβδομάδα αυτή σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και πετυχαίνεις πολλά χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και προσπαθείς να μειώσεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τους άλλους. Επίσης, εξετάζεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Πρόσεχε όμως τις αυταπάτες στα ερωτικά σου. Η εβδομάδα αυτή φέρνει ζητήματα οφειλών ή οικονομικών υποθέσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Η εβδομάδα φωτίζει επικοινωνιακές πλευρές σου, αρκεί να μην σε κυριεύσει το… πείσμα! Αυτές τις μέρες κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς. Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες στα αισθηματικά. Επίσης, η εβδομάδα φέρνει πολλή κούραση και το πρόγραμμά σου μπορεί να φορτωθεί πολύ. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου αυτή την εβδομάδα αποφεύγοντας να δώσεις λαβές για δυσμενή σχόλια και κουτσομπολιά. Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξει μια αναστάτωση καθώς είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων, μαζί με τις δικές σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Ευκαιρίες υπάρχουν πολλές, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά θα πρέπει να προσέχεις να μην γίνεσαι η συναισθηματική… «πατερίτσα» κανενός! Στο ξεκίνημα της εβδομάδα φρόντισε να είσαι συνεπής στις επαφές σου με τον νόμο, αλλά και γενικότερα με όσα έχεις αναλάβει. Γενικότερα πάντως γίνεσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS