ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να είναι κάπως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους άλλους και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας, με την τριπλή συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη. Η Αφροδίτη από την Πέμπτη βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση και σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, παρά τον… ανάδρομο Ερμή. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Όμως ίσως πρέπει εσύ να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να κάνεις το απαραίτητο βήμα και να διορθώσεις όσα το ταίρι σου σου έχει πει ότι… το ενοχλούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις ευνοϊκές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Στο τέλος της εβδομάδας όμως πιθανώς να έχεις κάποιους προβληματισμούς… Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς (αν συμφωνεί σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο). Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη την Πέμπτη, δείχνει και μια δεύτερη ευκαιρία στα αισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον Σκορπιό φέρνει για σένα μια αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Η Αφροδίτη μάλιστα από τον Σκορπιό μέχρι την Πέμπτη ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί.

ΛΕΩΝ
Εν μέσω μιας κουραστικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις ξανά συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις με την συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη. Τα αισθηματικά είναι επίσης από τους ευνοημένους τομείς από την Πέμπτη και μετά χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη. Επίσης, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής άλλωστε θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο καλή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη από την Πέμπτη φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο ξεκινά με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον οι δεύτερες ευκαιρίες που σου δίνονται έχουν και το υλικό να προχωρήσουν, αρκεί να μην βιάζεσαι! Ο Άρης και ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία τους στο ζώδιό σου επηρεάζονται δυσμενώς από τον ανάδρομο Ερμή, φέρνοντας την ανάγκη για «επιδιόρθωση» όσων δεν λειτουργούν, προσοχή όμως στις παρανοήσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, και αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε καλεί να προετοιμάσεις τα βήματά σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Πρόσεχε όμως την υγεία σου και το παρασκήνιο! Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς όμως πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα, ενώ στα προσωπικά σου τα πράγματα είναι πιο… μπερδεμένα.

ΤΟΞΟΤΗ
Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε καλεί να ολοκληρώσεις παλιούς στόχους που έμειναν στην μέση παλιά και μπορείς να τους δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Πέμπτη και Σάββατο όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού η Αφροδίτη από την Πέμπτη είναι ευνοϊκά τοποθετημένη στο ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες! Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Ο πολεμικός Άρης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, κάποιες φορές σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς από την Πέμπτη και μετά που η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το οικογενειακό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον Ζυγό δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά από την Πέμπτη και μετά καθώς μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να κάνεις φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το σαββατοκύριακο κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικονομικές κινήσεις τρίτων σε ευνοούν!
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες, ενώ τώρα πιο πολύ σε νοιάζει το πάθος σε μια ερωτική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανώς να προσανατολιστείς σε μια σχέση περισσότερο σαρκικού χαρακτήρα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS