ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος το Σάββατο στο προηγούμενο ζώδιο, ενώ ταυτόχρονα νιώθεις πως οι άλλοι φέρνουν πιεστικές καταστάσεις και τα πράγματα δεν είναι ήρεμα. Ταυτόχρονα η καθημερινότητά σου και η υγεία σου σε ωθούν σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις προσοχή και στη φροντίδα του οργανισμού σου. Αναθεωρείς πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από το Σάββατο, στον Ζυγό, προετοιμάσου λοιπόν για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος του Σαββάτου σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του το Σάββατο στον Ζυγό, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Παρότι την προηγούμενη περίοδο έχεις αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογών σου, από την Δευτέρα η Αφροδίτη αναθερμαίνει το κλίμα και φέρνει ευχάριστες στιγμές στο εξής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος το Σάββατο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει κάποια διλλήματα ή εντάσεις καθώς τόσο όλα αυτά που «πρέπει» να κάνεις, όσο και οι απαιτήσεις των άλλων, σε πιέζουν αρκετά, σε μια περίοδο μάλιστα που ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε παρασύρει σε εντάσεις ή/και ακρότητες. Δείξε επιείκεια. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από την Δευτέρα περνάς πλέον σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν και όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στους οικείους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, καθώς παλιές αντιλήψεις σου δεν σε βοηθούν στο τώρα. Παράλληλα υπάρχει ακόμα παρασκήνιο και ίσως κληθείς να αναθεωρήσεις ως προς την σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα ή με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Από την Δευτέρα ειδικότερα η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως έχεις κάποια γνωριμία κατά την διάρκεια διακοπών.

 ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος το Σάββατο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα. Την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Ένα πιθανό σενάριο είναι πως έρχονται μαζεμένα παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η αισιοδοξία όμως δεν σε εγκαταλείπει και είσαι πιο εξωστρεφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος το Σάββατο απέναντι από το ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Παράλληλα, ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο πρόσεξε μήπως πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να έχει το στοιχείο των ανατροπών στα αισθηματικά λόγω Πανσελήνου, φεύγεις όμως από μια περίοδο αδιεξόδων στα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνώντας την Δευτέρα στο ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες και ευκαιρίες. Άρα; Μετά την καταιγίδα έρχεται κάτι καλό!

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος, ειδικά για κάποια επαγγελματικά σου θέματα ή με την υγεία σου. Επίσης, από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος του Σαββάτου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, καθώς θα υπάρξουν και κάποια εμπόδια που θα κληθείς να ξεπεράσεις. Από το Σάββατο επίσης ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Η Αφροδίτη φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από την πανσέληνο το Σάββατο που φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον, το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία ή τον τόπο διαμονής, έτσι λοιπόν σχετικές υποθέσεις μπορεί να σε πιέσουν. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους άλλους ανθρώπους, καθώς είναι επιβεβλημένο να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Κάτι πρέπει να αλλάξει… Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, αλλά μοιάζεις να μην βλέπεις τις καταστάσεις καθαρά. Παράλληλα, περνάς πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις και επαφές, ενώ η πανσέληνος το Σάββατο σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς ψάχνεις προς τα πού να κινηθείς… Ανήκεις πάντως στους κερδισμένους αυτής της περιόδου. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο. Υπάρχει άλλωστε στήριξη από το οικείο περιβάλλον σου, δε λείπουν όμως και οι εντάσεις ή τα γερά τεστ αντοχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από την πανσέληνο το Σάββατο στον τομέα των οικονομικών σου, των αποκτημάτων σου, αλλά και τις αυτοεκτίμησής σου και φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ το άγχος δε λείπει. Το σίγουρο είναι πως με περισσότερη μετριοπάθεια καταφέρνεις πολλά. Οι άλλοι είναι εκεί για να σε ακούσουν και προσπαθείς να βρεις διεξόδους, έχεις όμως πολλά μέτωπα ανοιχτά. Άσε λοιπόν την εβδομάδα αυτή να κυλήσει και βρες αφορμές στην καθημερινότητά σου για χαμόγελα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος την Παρασκευή στο ζώδιό σου φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Όλα όσα σε ενοχλούν και σε πεισμώνουν, με την πανσέληνο αυτή γιγαντώνονται! Γενικότερα άλλωστε αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά πρόσεξε ώστε να δεις αντικειμενικά τις πραγματικές σου ανάγκες. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου μετά την… καταιγίδα της πανσελήνου, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνοντας το κλίμα. Έτσι, προετοιμάσου για εκπλήξεις, ίσως και… αναστάτωση!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS