ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 6-12 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 6-12 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Από την Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη η Σελήνη από την Παρθένο σε βοηθά να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, ενώ βάζεις ως προτεραιότητα και την υγεία σου. Από την Τετάρτη και μετά οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, είσαι όμως σε μια δυναμική περίοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου. Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, η Πέμπτη και η Παρασκευή όμως σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις δικές σου προσωπικές υποθέσεις καθώς η Δευτέρα σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους, ενώ μέχρι και την Τετάρτη το κλίμα σε βοηθά να “ξεγλιστρήσεις” χωρίς προβλήματα σε περίπτωση που κάνεις λάθη. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο Άρης από το προηγούμενο ζώδιο πιθανώς να δείχνει παρασκήνιο. Παρότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ευνοείσαι, όσο προχωράμε προς το σαββατοκύριακο έρχεσαι αντιμέτωπος με ερωτηματικά στα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συναντά τον Ουρανό και εσύ χρειάζεσαι περισσότερο χώρο, δεν θα λείψουν όμως και οι αλλαγές ή οι ανατροπές…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση, ωστόσο ενώ τη Δευτέρα προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, την Τετάρτη θέλεις να ξεκουραστείς. Φρόντισε ωστόσο να δεις καθαρά τις καταστάσεις την Πέμπτη, η Παρασκευή πάντως είναι ιδιαίτερα θετική για να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Η Σελήνη στον τομέα των ερωτικών σου Πέμπτη και Παρασκευή φέρνει ευκαιρίες, αλλά παράλληλα φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε καθοδηγούν με τις συμβουλές τους. Ειδικότερα, μετά τα μέσα της εβδομάδας, έρχεται μια πολύ σημαντική πληροφορία που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις! Την Κυριακή όμως υπάρχουν διενέξεις στον περίγυρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είσαι πιο εξωστρεφής μέχρι την Τετάρτη και κάνεις σημαντικά βήματα για να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, μην παρασυρθείς όμως από τον εύθυμο χαρακτήρα της Τετάρτης. Από το Σάββατο όμως ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Η ερωτική λίμπιντο είναι ανεβασμένη, όπως και η διάθεσή σου άλλωστε γενικότερα, μολονότι παίζεις κάποια παιχνίδια εξουσίας στα ερωτικά σου, ειδικά το σαββατοκύριακο! Τετάρτη με Παρασκευή όμως αποφεύγεις πάση θυσία την κουραστική πολυκοσμία.

ΛΕΩΝ
Από τα μέσα της εβδομάδας κυρίως και μετά έχεις δεύτερες ευκαιρίες για εγχειρήματα που έμειναν στη μέση ή που έκανες λάθος χειρισμούς, ενώ οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή σε βοηθούν να επικεντρωθείς περισσότερο στους στόχους σου. To σαββατοκύριακο προετοιμάζεις με τον καλύτερο τρόπο τις επόμενες κινήσεις σου, ειδικά στο σπίτι και την οικογένεια. Ο Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό δυναμιτίζει το κλίμα στα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα είναι σε μια περίοδο που από τη μια έχει πολλές νότες αισιοδοξίας, από την άλλη όμως εσύ αφουγκράζεσαι τις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου, πρόσεξε όμως την Τετάρτη καθώς η μέρα δεν ευνοεί μακροπρόθεσμα σχέδια. Η Πέμπτη σε προειδοποιεί για λανθασμένες εκτιμήσεις, ενώ η Παρασκευή δίνει ώθηση στις κοινωνικές σου επαφές. Τέλος, το σαββατοκύριακο σε βοηθούν να υλοποιήσεις στόχους. Η Αφροδίτη στην αγκαλιά του Ουρανού σε βοηθητική θέση σου φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο, θα μπορούσε να έρθει αναπάντεχα, μην βιαστείς όμως να κρίνεις την… διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής σε βρίσκει σε ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να δεις πού κινούνται οι πραγματικές σου ανάγκες, ενώ η Πέμπτη σε προειδοποιεί για απερίσκεπτες κινήσεις από μέρους σου που μπορεί να σου φέρουν μπελάδες, παρά την εύνοια. Επίσης, οι σχέσεις σου απαιτούν την προσοχή σου έντονα αυτό το διάστημα. Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεσαι στην πιο ερωτική περίοδο λόγω συνθηκών, από τα μέσα της εβδομάδας αυτής έρχεται ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα που αφορά μια υπόθεση από το αισθηματικό σου παρελθόν και αυτή τη φορά έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες που αγνοούσες παλιότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μολονότι αυτή η εβδομάδα έχει πολλά μηνύματα που σε κάνουν να… πελαγώνεις, το πιο σημαντικό είναι πως μετά τα μισά της εβδομάδας αυτής, η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα ενεργοποιείται, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου και τα πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτή, τακτοποιώντας το χώρο σου, τα πράγματά σου ή φροντίζοντας την υγεία σου. Οι μέρες Δευτέρα με Τετάρτη σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Αφροδίτη στο τομέα των σχέσεων στην αγκαλιά του ανατρεπτικού Ουρανού δίνει αφορμές για αστάθεια και απομάκρυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα για εσένα, αν μπορέσεις να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που έχει για σένα, καθώς έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις λάθη που έγιναν και να συνεχίσεις πράγματα που δεν ολοκληρώθηκαν, έχοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ενέργεια για να το κάνεις, ειδικότερα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, χάρη στην καλή όψη Ερμή-Πλούτωνα. Ακόμη μια εβδομάδα που το πρώτο σου μέλημα είναι η θαλπωρή και η συναισθηματική πληρότητα, ενώ η Πέμπτη σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε αντίθεση με το θολό τοπίο της Πέμπτης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αρχή της εβδομάδας αυτής είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα δημιουργικά σου σχέδια, προτίμησε όμως την Τετάρτη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, αντί να επενδύσεις ενέργεια σε υποθέσεις που τελικά δεν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Από τα μέσα άλλωστε της εβδομάδας σε απασχολεί και πάλι ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, και μπορείς να διορθώσεις κακώς κείμενα. Μπορεί να υπάρχει κινητικότητα στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο χάρη στην «θεά του έρωτα» την Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση, θα υπάρξουν όμως και απαραίτητες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά στα ζητήματα που σχετίζονται με τις αληθινές σου ανάγκες, ενώ οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή είναι ιδιαίτερα θετικές για να προωθήσεις τα ζητήματά σου. Επιπλέον, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά έχεις μια ευκαιρία, είτε για μια συμφωνία, ή μια πληροφορία που περίμενες καιρό. Είσαι σε μια φάση που απελευθερώνονται κάποια συναισθήματα ή και απωθημένα, με έντονη μορφή, ειδικά το σαββατοκύριακο που ενεργοποιείται η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ουρανού. Είναι λοιπόν προτιμότερο να περιορίσεις τις παρορμητικές κινήσεις σου αν θέλεις να βγεις κερδισμένος.

ΙΧΘΥΕΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει εξωστρεφή, ενώ την Πέμπτη θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που κάνεις, καθώς μπορεί να εκτεθείς. Αντίθετα, η Παρασκευή φέρνει ισχυρά πρόσωπα που σε στηρίζουν, παράλληλα και το σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για να δεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά να προχωρούν. Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα που μπορεί να υπήρχαν ευκαιρίες, ένιωθες όμως και πράγματα να σε κρατούν πίσω, η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες για σένα ως προς τα αισθηματικά σου, ενώ κάνεις κινήσεις προκειμένου να γίνουν τα πράγματα γύρω σου “ομορφότερα”.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS