ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 6-14 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 6-14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου και αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. H Νέα Σελήνη σε καλεί να προετοιμάσεις τα βήματά σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς όμως πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα, ενώ στα προσωπικά σου τα πράγματα είναι πιο… μπερδεμένα. Άκου λοιπόν προσεκτικά όσα σου λέει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους και μπορείς να τους δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Τρίτη και Τετάρτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού η Αφροδίτη είναι ευνοϊκά τοποθετημένη για το ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Η προσευχή ή ο διαλογισμός και η γιόγκα θα βοηθούσε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, και τα πράγματα σε πιέζουν καθώς πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Ο πολεμικός Άρης πλέον στο ζώδιό σου κάποιες φορές σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Μαθαίνεις όμως και το παρασκήνιο… μηνών! Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το οικογενειακό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη το Σάββατο στους Ιχθύς δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά, και στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα και αν το τοπίο είναι… πολεμικό. Το σαββατοκύριακο κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα και γενικότερα, είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες, ενώ τώρα πιο πολύ σε νοιάζει το πάθος σε μια ερωτική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανώς να προσανατολιστείς σε μια σχέση περισσότερο σαρκικού χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα δείχνει ενδεχομένως αρκετά κουραστική καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γενικότερα όμως οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Η Αφροδίτη από μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί (άσχετα από τις παρούσες συνθήκες). Η Νέα Σελήνη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φώτα να έχει διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, τα εμπόδια πια είναι πίσω σου! Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Όμως ίσως πρέπει εσύ να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να κάνεις το απαραίτητο βήμα και να διορθώσεις όσα το ταίρι σου σου έχει πει ότι… το ενοχλούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη το Σάββατο σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Ασχολείσαι με όσα σου δίνουν χαρά και θυμάσαι να χαμογελάς! Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς (αν συμφωνεί σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο) χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Η Νέα Σελήνη φέρνει για σένα μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Τρίτη και Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί όμως εσύ έχεις πιεστεί από πολλές καταστάσεις στο παρελθόν και τώρα θέλεις να φύγεις μακριά από όσα σε πιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εν μέσω μιας περιόδου αλλαγών, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. H Νέα Σελήνη δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα αισθηματικά είναι επίσης από τους ευνοημένους τομείς, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς επικοινωνείς πιο άνετα με το ταίρι σου, και αυτό σε καταλαβαίνει. Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής άλλωστε θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Το Σάββατο επίσης έχεις μια ευκαιρία στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν. Με την παρουσία του τυχερού Δία στο ζώδιό σου σίγουρα θα βρίσκεις λύσεις! Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο καλή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή αν υπήρξαν εντάσεις στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη το Σάββατο στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία τους στο ζώδιό σου συναντούν τον ονειρικό (αλλά και απατηλό) Ποσειδώνα, φέρνοντας την ανάγκη για περισσότερη… χρυσόσκονη στην ζωή και στον έρωτα, προσοχή όμως στις παγίδες! Το τέλος της εβδομάδας όμως, απολαμβάνεις στιγμές.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS