ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 7-12 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 7-12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Βοήθεια αλλά και κόντρες
Τη Δευτέρα είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ από την Τετάρτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος την Πέμπτη. Ο κυβερνήτης σου Άρης, από τον Υδροχόο σε βοηθά να μειώσεις εντάσεις που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου και σε σπρώχνει να ασχοληθείς με φίλους και δημιουργικά σχέδια. Δευτέρα και Τρίτη είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τη Σελήνη στον δεύτερό σου οίκο. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Δρομολογείς τα όνειρά σου
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, κυρίως από την Τετάρτη και μετά. Επίσης, την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Πάντως, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες και γνωρίζεις κόσμο. Μην ξεχνάς όμως ότι ο Άρης σε παρασύρει σε κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσεκτικές κινήσεις
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς σταματά μια περίοδος παρασκηνίου και μυστικών, ζωντανεύεις, βγαίνεις στο προσκήνιο και αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας. Αν και μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ακόμη και αν η λίμπιντο σου είναι αυξημένη. Επίσης, μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες και τη συμβολή των φίλων σου, καταφέρνεις περισσότερα, ειδικά από την Παρασκευή και μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλήθεια ή ψέματα;
Την Τετάρτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Πέμπτη που φέρνει μπελάδες αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Γενικότερα, υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στα καλά νέα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο Υδροχόο φέρνει ένταση και πάθος στην ερωτική σου ζωή και τώρα μπορείς εύκολα να αναζωπυρώσεις την φλόγα στην ερωτική σου ζωή. Τα οικονομικά είναι το αγκάθι της περιόδου αυτής, μολονότι τα επαγγελματικά σου κυλούν αρκετά ευχάριστα. Ακόμη όμως και εν μέσω δυσκολιών, μπορείς να δεις την καριέρα σου να προχωρά.

ΛΕΩΝ
Η καθημερινότητα σε καταβάλει
Η εβδομάδα έχει πολλές δυνατότητες και ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών και γενικότερα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Ο Άρης απέναντί σου πλέον σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργάτες. Έχεις ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά χάρη σε φίλους, είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο στα αισθηματικά που ευνοεί όσους ήδη έχουν βρει το ταίρι τους. Επίσης, η νέα θέση του Άρη στο εξής ίσως φέρει προβληματισμούς στην σχέση με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμη και εντάσεις και χωρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονα πάθη
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και η τύχη δεν σε εγκαταλείπει, θα πρέπει όμως να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Πέμπτη σκληραίνεις τη στάση σου. Ταυτόχρονα, μέχρι και την Τετάρτη το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ γενικότερα το κλίμα στα προσωπικά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Τα οικονομικά μοιάζουν πιο πιεσμένα, ωστόσο από την Παρασκευή υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οφειλές, αλλά και να επωφεληθείς από κινήσεις τρίτων.

ΖΥΓΟΣ
Σταματάνε οι εφιάλτες
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Από την Πέμπτη μάλιστα δίνεις τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι την Πέμπτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες. Γενικότερα όμως έχεις αφήσει για λίγο στην άκρη την ενασχόληση με τα προσωπικά, αλλά αναζητάς τον ρομαντισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παράλληλες σχέσεις
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες. Το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Πέμπτη έχεις κάποια ερωτηματικά. Η γκρίνια δε λείπει με το ταίρι σου, αλλά είσαι σε μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ, έχεις όμως ακόμη απόσταση να διανύσεις μέσα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πρέπει καταβάλλουν το συναίσθημα
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Πρόσεξε όμως την Πέμπτη ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Ο Άρης από τον Υδροχόο φέρνει ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε μετακινήσεις και επικοινωνία και πλέον έχεις μπροστά σου μια περίοδο που μπορείς να μιλήσεις και να ακουστείς. Από την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως στο εξής το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του και να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προχωράς δυναμικά μπροστά
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί περισσότερο να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου. Επίσης, από την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα όμως την Πέμπτη υπάρχει περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, παράλληλα όμως το αγαπημένο σου πρόσωπο ανεβάζει την θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα και είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη λίγο νωρίτερα αυτή την φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάθη της σάρκας και του πνεύματος
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Επίσης, ο Άρης πλέον από το ζώδιό σου σου δίνει ενέργεια για δράση σε στόχους και σχέδια και ταυτόχρονα ανεβάζει κατακόρυφα την ανάγκη σου για ερωτικό παιχνίδι, επαφή και κατάκτηση. Η εβδομάδα ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο, πέρα από τις δικές σου πεποιθήσεις. Έχεις ευκαιρίες όμως για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια αγάπη που κουράζει
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Παράλληλα, η νέα θέση του Άρη σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο δραστικά με τους φόβους και τις μυστικές πλευρές του μυαλού σου και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό, εφόσον δεν μπορείς μόνος σου να βάλεις τάξη στο μυαλό σου. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, παρόλα αυτά θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Πέμπτη, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS