ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 7 - 13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 – 13 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Μπερδεμένες καταστάσεις σε οικονομικά…

Με την θετική όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον Ουρανό αισθάνεσαι πως μπορείς να καταφέρεις να κάνεις τις πολυπόθητες αλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και πολύ σημαντικές ευκαιρίες! Παράλληλα, θα έχεις σημαντικά αντρικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου να σε στηρίζουν. Μολονότι αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης, Τετάρτη και Πέμπτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες!

Αυτή η εβδομάδα μοιάζει αρκετά βοηθητική, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Οι οικείοι σου ενδεχομένως να σε χρειαστούν, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις σαφή όρια και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα σαφής και ειλικρινής με τους γύρω σου, χωρίς υπεκφυγές…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκαιρίες στα οικονομικά σου!

Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ από την Τετάρτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο. Αν έχεις γεννηθεί όμως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος σου μεταφέρει μια πολύ σημαντική πληροφορία: πως όλες οι σχέσεις σου, ειδικά με τους αγαπημένους σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι καθρέφτισμα της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεχε οικονομικά, η καρδία όμως χτυπά δυνατά!

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά από το Σάββατο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε υπερβολές. Είναι θετικές ημέρες, μολονότι οι Καρκίνοι του Ιουλίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, κάποια ξαφνική είδηση από κοντινό σου πρόσωπο μπορεί να σε αναστατώσει ή να σε μπερδέψει…

ΛΕΩΝ

Ευκαιρίες για έσοδα, αλλά και απατηλά τοπία.

Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα για τα σχέδιά σου, καθώς έχεις κάποιου είδους βοήθεια, όπως δείχνει η θετική όψη Άρη-Ουρανού, ενώ ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να βάλεις σε τάξη το… μπερδεμένο παρελθόν σου! Η γοητεία σου πάντως είναι στα ύψη και μπορείς να διορθώσεις πολλά! Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου δεν είναι αρκετά βοηθητικό, εσύ όμως δίνεις μεγάλη σημασία στην ελευθερία σου και δεν θα λείψουν οι προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες σε σχέσεις, παρά την κούραση.

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για σένα καθώς έχεις όρεξη και σθένος για να εγχειρήματα, καθώς ωριμάζεις και βλέπεις καθαρά τις επιλογές σου, ενώ από την Τετάρτη και μετά εστιάζεις στις φιλοδοξίες σου, μολονότι καλείσαι να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να τους παρακάμπτεις. Αυτές τις ημέρες καλείσαι να δώσεις στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία. Μια δεύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψεις τι θέλεις τελικά από τις σχέσεις σου, άσχετα με το παρελθόν. Είναι περίοδος που ολοκληρώνεις καρμικά μαθήματα, το σαββατοκύριακο πάντως οι φίλοι είναι κοντά σου!

ΖΥΓΟΣ

Οι απερισκεψίες σε μπλέκουν σε μπελάδες!

Βρίσκεις τρόπους να φτιάξεις την σχέση σου με τον εαυτό σου και η διάθεση σου είναι πιο ανεβασμένη, αρκεί να μην έχεις εγκλωβιστεί λόγω συνθηκών σε μια βαρετή ή πιεστική καθημερινότητα. Αν συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα θα θελήσεις να… αποδράσεις! Η διαίσθηση πάντως μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους! Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, με δυνατότητες να γεφυρώσεις ξανά το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεφύρωσε τo χάσμα στην αγάπη.

Η εβδομάδα αυτή βοηθά αρκετά το κλίμα, μολονότι οι απαιτήσεις των άλλων σου φέρνουν πονοκέφαλο, κυρίως επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν! Πρόσεξε για κάποιες επικίνδυνες ενέργειες στον κύκλο σου. Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς πάντως είναι από την Πέμπτη και μετά όπου ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Δευτέρα προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και η περίοδος φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απατηλά τοπία, αλλά και ευκαιρίες.

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, καθώς με την ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη Άρη-Ουρανού ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο, το σθένος και τη δημιουργικότητά σου. Πάντως, τη Δευτέρα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, από τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου, σε μια περίοδο πιο… μπερδεμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες…

Ο Άρης στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα δημιουργεί καλή όψη με τον Ουρανό, που για σένα μεταφράζεται σαν ευκαιρίες για όσα θέλεις να επιτύχεις και να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, οι οποίες αποδίδουν. Επίσης, οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο βοηθητικές για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως αυτές τις μέρες είτε δίνεις μια ευκαιρία σε μια σχέση, είτε ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες, ακόμα και εν μέσω καραντίνας. Παράλληλα διορθώνεις τα κακώς κείμενα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνεις κινήσεις στα οικονομικά, δείξε όμως σύνεση.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ από τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, μπορείς λοιπόν να καταφέρεις πολλά. Πρόσεξε όμως την υγεία σου! Η αλήθεια είναι πως είσαι σε φάση αναμονής αλλά οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες, καθώς υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Επίσης, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε αδιέξοδες ιστορίες…

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικές ευκαιρίες.

Θετική αυτή η εβδομάδα στο σύνολό της σε γενικές γραμμές, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί μέσα Μάρτη, δυσκολεύεσαι κάπως στις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς αυτό το διάστημα οι οικείοι σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα. Δευτέρα και Τρίτη όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν σημαντικές ευκαιρίες και αυτή την εβδομάδα, μολονότι λόγω της περιόδου είσαι πιο εσωστρεφής. Ειδικότερα, έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από την ερωτική… έξαψή σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS