ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 7-13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 7-13 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους, τους οποίους μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Δευτέρα και Τρίτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς, ωστόσο η δυσμενή όψη ανάδρομου Ερμή-Άρη κάποιες φορές σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου. Το σαββατοκύριακο μιλάς με φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, υπάρχει όμως και σημαντικό παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα είναι θετική καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το οικογενειακό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα και αν το τοπίο είναι… πολεμικό. Το σαββατοκύριακο κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα και είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειές σου, καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η θετική όψη Άρη-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Γενικότερα πάντως έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φόντα να έχει διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς (αν συμφωνούν σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο) χάρη στην θετική όψη Άρη-Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων. Θα πρέπει όμως να προσέχεις και τα… «πυροτεχνήματα» με τον ανάδρομο Ερμή.

ΖΥΓΟΣ
Από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Η Αφροδίτη στην «αγκαλιά» του τυχερού Δία ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί όμως εσύ έχεις πιεστεί από πολλές καταστάσεις στο παρελθόν και τώρα θέλεις να φύγεις μακριά από όσα σε πιέζουν. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια δεύτερη ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια και  είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη φέρνει για σένα μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Δευτέρα και Τρίτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Τα αισθηματικά πάντως δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εν μέσω μιας κουραστικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Το Σάββατο όμως έχεις μια ευκαιρία στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο καλή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Η γοητεία σου πάντως είναι στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Πέμπτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν, αρκεί να έχεις ξεμπερδέψει με τα παλιά! Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου, συναντά τον Δία και φέρνει μπόλικη «τύχη» στα ερωτικά την στιγμή που την χρειάζεσαι, ή και λύτρωση από αδιέξοδες καταστάσεις…. Το τέλος της εβδομάδας πάντως, απολαμβάνεις στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ
Υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου και βλέπεις τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Η Νέα Σελήνη σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς όμως πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS