ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 8 -14 Νοεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 8 -14 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 

Προσοχή σε οικονομικά και οφειλές

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε οικογενειακό επίπεδο ή για σχέδια που ετοιμάζεις στο σπίτι, καθώς ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο και τη δημιουργικότητά σου. Πάντως, τη Δευτέρα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λόγω της δυσμενής όψης του κυβερνήτη σου Άρη με τον πολεμικό Κρόνο, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εύθραυστες ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες…

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ψυχραιμία και κατανόηση, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, κυρίως γιατί έχουν δικά τους πολύ σημαντικά θέματα που τους προβληματίζουν. Πιθανώς λοιπόν να πρέπει εσύ να παίξεις τον ρόλο του ειρηνοποιού σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο. Την Κυριακή ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως αυτές τις μέρες το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και είτε δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση, είτε αναζωπυρώνεις την υπάρχουσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνεις κινήσεις στα οικονομικά, δείξε όμως σύνεση

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ από την Τρίτη ως και την Πέμπτη, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες, μπορείς λοιπόν να καταφέρεις πολλά. Πρόσεξε όμως την υγεία σου! Τα ζητήματα καρδιάς έχουν δεύτερες ευκαιρίες και αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της. Ειδικότερα, έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από το χαμόγελό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σου στερήσουν ευκαιρίες

Θετική αυτή η εβδομάδα σε γενικές γραμμές, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δυσκολεύεσαι κάπως στις σχέσεις σου με το σπίτι ή την οικογένεια, καθώς αυτό το διάστημα οι οικείοι σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα. Δευτέρα και Τρίτη όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον. Ο Άρης σχηματίζει δυσμενή όψη τον Κρόνο στον τομέα των ερωτικών και φέρνει πολεμικές αποχρώσεις στις σχέσεις σου, το διάστημα αυτό λοιπόν δεν είναι ελπιδοφόρο για όσους αναζητούν κάτι νέο. Το σαββατοκύριακο πάντως είναι πιο ερωτικό, παρά την… μουρμούρα.

ΛΕΩΝ

Μπερδεμένες καταστάσεις σε σπίτι και οικογένεια…

Αυτή η εβδομάδα μοιάζει αρκετά θολή και μπερδεμένη, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Οι οικείοι σου ενδεχομένως να σε χρειαστούν, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις σαφή όρια και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν. Αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο πρόσεχε τις κινήσεις σου και μην βιάζεσαι! Μολονότι αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, από Τρίτη ως και την Πέμπτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά έξοδα, αλλά πετυχαίνεις στόχους

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά τη Δευτέρα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε υπερβολές. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα σαφής και ειλικρινής με τους γύρω σου, χωρίς υπεκφυγές…

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε τα οικονομικά σου!

Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα, όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ από την Τρίτη προσπαθείς να επικοινωνείς καλύτερα. Αν έχεις γεννηθεί όμως τον Οκτώβριο, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος σου μεταφέρει μια πολύ σημαντική πληροφορία: πως όλες οι σχέσεις σου, ειδικά με τους αγαπημένους σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι καθρέφτισμα της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. Στα μέσα της εβδομάδας μάλιστα, θα πρέπει να δεις καθαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος!

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλά εμπόδια και μπορεί να νιώθεις αντιμέτωπος με… θεριά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη. Ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει δυσμενή όψη τον σκληρό Κρόνο, δείχνοντας πως μπορεί να παρασυρθείς σε αυτοκαταστροφικές επιλογές αν δεν εστιάσεις τη δράση σου σε παραγωγικά κανάλια. Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κυρίως μέσα από δικές σου ενέργειες, προτίμησε λοιπόν να κατεβάσεις τους τόνους. Γενικότερα όμως είναι καλή περίοδος για να ξαναδοκιμάσεις με το πρόσωπο που στο παρελθόν δεν προχώρησε! Νιώθεις όμως πως κάποια πράγματα λείπουν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες για έσοδα, αλλά και πολεμικά τοπία

Με την δυσμενή όψη Άρη-Κρόνου αισθάνεσαι πως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο και τις σκέψεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις κάπως… χαμένος! Παράλληλα, δεν θα πρέπει να έρχεσαι σε ρήξη με σημαντικά αντρικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου. Προσοχή στο παρασκήνιο! Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου δεν είναι αρκετά βοηθητικό, εσύ όμως δίνεις μεγάλη σημασία στην ελευθερία σου και δεν θα λείψουν οι προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρίες σε σχέσεις, παρά την κούραση

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για σένα, έχεις όρεξη και σθένος για εγχειρήματα, καθώς ωριμάζεις και βλέπεις καθαρά τις επιλογές σου, ενώ από την Τρίτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές, μολονότι καλείσαι να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε κάνει επικοινωνιακό! Αυτές τις ημέρες καλείσαι να δώσεις στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία. Μια δεύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψεις τι θέλεις τελικά από τις σχέσεις σου, άσχετα με το παρελθόν. Είναι περίοδος που ολοκληρώνεις καρμικά μαθήματα, Πέμπτη και Παρασκευή πάντως έχεις τον πρώτο λόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι απερισκεψίες σε μπλέκουν σε μπελάδες!

Η εβδομάδα δυναμιτίζει αρκετά το κλίμα και οι απαιτήσεις των άλλων σου φέρνουν πονοκέφαλο, κυρίως επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν! Πρόσεξε για κάποιες επικίνδυνες ενέργειες στον κύκλο σου. Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς πάντως είναι από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη όπου ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, με δυνατότητες να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεφύρωσε το χάσμα στην αγάπη

Βρίσκεις τρόπους να φτιάξεις την σχέση με τον εαυτό σου και η διάθεση σου είναι πιο ανεβασμένη, αρκεί να μην έχεις εγκλωβιστεί λόγω συνθηκών σε μια βαρετή ή πιεστική καθημερινότητα. Αν συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα θα θελήσεις να… αποδράσεις! Η διαίσθηση πάντως μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους! Δευτέρα προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και η περίοδος φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως κάποιες επιπολαιότητες το σαββατοκύριακο.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS