ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με πρόσωπα και συμφωνίες, όμως το πρόγραμμα συνεχώς μεταβάλλεται και αυτό σε κουράζει. Από την Παρασκευή όμως δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, και θα πρέπει ταυτόχρονα να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες. Το κλίμα είναι θολό και κρύβει παγίδες…Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά και η λίμπιντο είναι αυξημένη, εσύ έχεις αυξημένη γοητεία με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τη χρησιμοποιείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε στάση αναμονής ενώ από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, καθώς υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις σχετικά με την εικόνα που βγάζεις. Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα κυλά σε θετικά πλαίσια, μολονότι υπάρχουν λεπτομέρειες και ψιλά γράμματα που δεν δίνεις την δέουσα προσοχή και αυτό μπορεί να φέρνει μπελάδες, έχεις όμως το σθένος να υπερπηδήσεις το κάθε εμπόδιο, με τον Άρη στο ζώδιό σου. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας όμως οι άλλοι είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και εσύ δεν είσαι πάντα διατεθειμένος να ακολουθείς. Τη Δευτέρα υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ μέχρι την Πέμπτη είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δυσκολεύεσαι με πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις ευκαιρίες να γεφυρώσεις το χάσμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάποια δημιουργικά σου σχέδια βρίσκουν εμπόδια σε λάθος χειρισμούς άλλων που επιτρέπεις μέσα στην καθημερινότητά σου, και γι’ αυτό το άγχος δεν λείπει. Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ μέχρι την Πέμπτη ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας και υποθέσεις πρακτικής φύσης, δώσε όμως περισσότερη σημασία και στη φροντίδα του οργανισμού σου. Ο Άρης και ο απατηλός Ποσειδώνας σε δυσμενή σχηματισμό φέρνουν απογοητεύσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα, λόγω κινήσεων στο φιλικό σου περιβάλλον… Επίσης, από την Παρασκευή υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για τα προσωπικά, γενικότερα όμως έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη Δευτέρα είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Μέχρι την Πέμπτη άλλωστε το κλίμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Μέχρι την Πέμπτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, είσαι προστατευμένος από τα πιο δύσκολα, τη Δευτέρα όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε όσα λες, ενώ μέχρι την Πέμπτη ασχολείσαι κυρίως με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Από το Σάββατο και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ωστόσο τα πράγματα στο σπίτι, την οικογένεια ή σε υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία σε προβληματίζουν αρκετά. Προτίμησε λοιπόν την Πέμπτη για να λύσεις τέτοια θέματα που σου παρέχει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο. Αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις, ή σε διενέξεις με τους οικείους σου και παρότι είσαι αυστηρός με τους άλλους, πολλές φορές δεν αναλαμβάνεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα κινείται σε γενικές γραμμές σε ένα μπερδεμένο πλαίσιο, πράγμα που μαρτυρά πως είσαι αρκετά κυκλοθυμικός και παρασύρεσαι σε υπερβολές κυρίως επειδή οι άλλοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλουν από σένα. Επίσης, αυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά και στις μετακινήσεις σου. Έχεις εύνοια στα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα, όμως δεν λείπουν και οι εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω του Άρη απέναντί σου. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα απατηλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εσωστρεφές και αποφεύγεις την πολυκοσμία, ενώ την Δευτέρα η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και φέρνει στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω. Γενικότερα όμως αυτές τις μέρες δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σα μέλος μιας ομάδας, ενώ κάποιοι στόχοι σου δεν υλοποιούνται λόγω πρακτικών εμποδίων. Μέσα από φίλους και παρέες υπάρχει εύνοια στα προσωπικά και οι ευκαιρίες για φλερτ δεν λείπουν, ωστόσο μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας, αλλά και της ανάγκης για οργάνωση, μάλιστα, σε πολλούς Υδροχόους υπάρχουν πολλές καταστάσεις που “τρέχουν” ταυτόχρονα και αυτό τους εξαντλεί. Μέχρι την Πέμπτη προτιμάς να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα και να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις τις πολύβουης καθημερινότητας, ενώ στα προσωπικά εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν, ενώ από την Πέμπτη και μετά μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει. Μπορεί αυτό το διάστημα να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και κάποια πίεση στο σπίτι ή την οικογένεια, με τον Άρη στους Διδύμους σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS