ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 23-29 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά μπερδεμένη για σένα καθώς μαζί με τα όσα έχεις να διαχειριστείς ως προς τα δικά σου ζητήματα, η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας φέρνει και ερωτηματικά για τις βαθύτερες συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να συλλέξεις τις πληροφορίες που σου δίνονται και να αναπτύξεις δράση την επόμενη εβδομάδα. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους το Σάββατο φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπως μαρτυρά και η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας, καθώς τυχόν προβλήματα που ήδη υπάρχουν μεγεθύνονται, όχι τόσο λόγω δικών σου ενεργειών, όσο λόγω των απαιτήσεων των άλλων, είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς πιο διαλλακτικός, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Μάλιστα, σε αγγίζει η μεταμορφωτική σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα που φέρνει θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Τα ζητήματα καρδιάς αγγίζονται άμεσα από αυτή την έκλειψη και ένα πιθανό σενάριο είναι πως έρχονται μαζεμένα παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το σαββατοκύριακο είσαι πιο εσωστρεφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας αγγίζει άμεσα τον τομέα της καθημερινότητάς σου, φέρνοντας αναστάτωση με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στη φροντίδα της υγείας σου. Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Κάποιες οφειλές που σε προβληματίζουν γίνονται τελικά η αφορμή για να επιλύσεις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας φέρνει αναστάτωση σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, έχεις όμως πρόσωπα στο πλευρό σου που δίνουν λύσεις Αν είσαι γονιός, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου. Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Στην παρούσα φάση το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένο και στα μέσα της εβδομάδας τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν ανάγκη από την παρουσία σου.

ΛΕΩΝ
Αυτή ενδεχομένως να είναι μια πιεστική εβδομάδα για το σπίτι και την οικογένεια, καθώς αυτόν τον τομέα αγγίζει στο ωροσκόπιό σου η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Έτσι λοιπόν καλείσαι να κρατήσεις εσύ τις ισορροπίες, χωρίς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Επίσης, ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου το Σάββατο, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες ανασφάλειες, καθώς έχεις ανάγκη να νιώθεις προστατευμένος από τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χωρίς να είναι δυσαρμονική για σένα αυτή η εβδομάδα, χρειάζεται από σένα λεπτότερους χειρισμούς στις επαφές σου με το κοντινό περιβάλλον και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς τις σκέψεις σου στον περίγυρό σου καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας φέρνει κάποια αναστάτωση. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου και τις συσκευές επικοινωνίας. Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, αλλά μοιάζεις να μην βλέπεις τις καταστάσεις καθαρά. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία νιώθεις ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ
Σύνθετη η εβδομάδα αυτή καθώς η σεληνιακή έκλειψη σου δημιουργεί αμφιβολίες για τα κεκτημένα σου, αλλά και το αίσθημα της ικανοποίησης από τα απλά καθημερινά. Παράλληλα ο Άρης που σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα μαρτυρά πως θα κληθείς να δεις καθαρά αυτό το διάστημα. Από το Σάββατο ο Ήλιος σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Δευτέρα και Τρίτη εστιάζεις περισσότερο στα δικά σου θέλω, η εβδομάδα αυτή όμως δείχνει πως τα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένα και δεν βλέπεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται από τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου που λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός φακός σε όσα ήδη σε προβληματίζουν και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω στα θέλω σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως με περισσότερη μετριοπάθεια καταφέρνεις πολλά. χωρίς να νιώθεις ότι “προδίδεις” τις θέσεις σου. Οι άλλοι είναι εκεί για να σε ακούσουν και μέχρι την Δευτέρα προσπαθείς να βρεις διεξόδους, έχεις όμως πολλά μέτωπα ανοιχτά. Ο Άρης απέναντί σου σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δείχνει ριζικές αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις άλλων καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας στον Ταύρο φέρνει άγχος αλλά και κάποιο εκνευρισμό. Παράλληλα, αν έχεις παραμελήσει τη φροντίδα της υγείας σου, το σώμα σου ζητά ξεκούραση. Γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα από μια κατάσταση. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων το Σάββατο δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα χωρίς να είναι δυσαρμονική, έχει σημεία που πρέπει να προσέξεις καθώς η σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να αφήσεις πίσω σου στόχους που δεν έχουν θέση στο δικό σου σήμερα. Άλλωστε ο Άρης σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα, αλλά σε καλή θέση για το ζώδιό σου, σε ωθούν σε νέους ορίζοντες μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Η έκλειψη αυτή είναι πιθανό να φέρει και κάποια θέματα στο προσκήνιο ως προς πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ τα αισθηματικά σου για την ώρα έχουν μια δόση… τρικυμίας, καθώς οι καταστάσεις τονίζουν τις ανασφάλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω καθώς η σεληνιακή έκλειψη σε αγγίζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο και σε προβληματίζει καθώς από τη μια υπάρχουν τομές που πρέπει να κάνεις εδώ και τώρα και από την άλλη υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Η έκλειψη φέρνει αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς το σύμπαν απαιτεί βαθιές τομές. Η νέα θέση του Ήλιου από το Σάββατο σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα σου δίνει ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς καθώς ακόμη και στις δυσκολίες που ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις έχεις και τα ανάλογα εφόδια που σου χαρίζει ο ανατρεπτικός «χορός» Άρη-Ποσειδώνα, ωστόσο η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας σε προειδοποιεί να είσαι απόλυτα συνεπής και νομότυπος σε όσα κάνεις, ειδικά σε διαδικαστικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή σχέσεις με το νόμο. Από το Σάββατο ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS