ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΙχθύες:Στόχος να καθαρίσεις το μυαλό σου από πράγματα που δεν μπορούν ή...

Ιχθύες:Στόχος να καθαρίσεις το μυαλό σου από πράγματα που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να αλλάξουν σήμερα

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Η συναισθηματική ή οικογενειακή σου ζωή μπορεί να νιώθεις ότι μπαίνει στη θέση της. Μπορεί να βιώσεις μια ισχυρή έλξη από κάποιον σε οικείο επίπεδο, ή μπορεί να παραδεχτείς τα συναισθήματα που έχεις αποφύγει. Είσαι σε μια όμορφη θέση για να κάνεις στρατηγική τόσο σε πρακτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και ίσως ακόμη και να συνδέσεις και τα δυο δημιουργικά. Είναι μια γενικά καλή στιγμή για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας και υγείας και διαχείρισης χρημάτων. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για θεραπεία σώματος και πνεύματος.

Ταύρος

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για προσωπικές ευκαιρίες και υποστήριξη σήμερα. Μπορεί να προκύψουν τρόποι για να εκφραστείς με νέους τρόπους. Είσαι πιο σίγουρη και συγκεντρωμένη και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια για να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Υπάρχει εξαιρετική ενέργεια μαζί σου για να καλλιεργήσεις μια φιλία ή μια συνεργασία σήμερα. Τα πράγματα κυλούν καλά στις σχέσεις και απολαμβάνεις την ευκαιρία να φέρεις ένα πιο ζωτικό πνεύμα αποδοχής στις αλληλεπιδράσεις σου. Οι φίλοι έλκονται κοντά σου και τους συναντάς με ευχάριστο ελκυστικό τρόπο.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καλλιεργήσεις ένα έργο, μια επαγγελματική επιδίωξη, ένα εγχείρημα ή μια επιχείρηση. Επειδή είναι μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, δεν είναι ακόμα η ώρα να βάλεις σε κίνηση τα σχέδια σου ή να επισημοποιήσεις κάτι σε αυτούς τους τομείς. Ωστόσο είναι μια δυνατή μέρα για καλές ιδέες. Κάποιος μπορεί να μιλήσει καλά για σένα ή να συστήσει τη δουλειά σου. θα μπορούσες να αισθάνεσαι ιδιαίτερα σίγουρη και συντονισμένη με τους στόχους σου.

Καρκίνος

Αναπτύσσεις μια ισχυρότερη πίστη στο μέλλον σου και στο τι έχεις να προσφέρεις στους άλλους. Μπορεί να αναλάβεις ευχαρίστως την ηγεσία ή να γίνεις ο ειδικός στον οποίο στρέφονται οι άλλοι τώρα ή να απολαμβάνεις να καλλιεργείς ένα δημιουργικό όραμα, μια επιθυμία για μάθηση ή μια νέα εμπειρία τις επόμενες εβδομάδες. Μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη στο δημιουργικό σου τομέα, είναι καλή στιγμή να σκεφτείς και να ονειρευτείς στόχους για τη βελτίωση της ερωτικής ζωής ή του ελεύθερου χρόνου σου, αλλά είναι καλύτερο να περιμένεις να βάλεις κάτι νέο σε κίνηση.

Λέων

Μπορεί να νιώθεις δυνατή συναισθηματικά από μέσα προς τα έξω, κυρίως επειδή είσαι σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Υπάρχει έντονη εστίαση στον εσωτερικό κόσμο σου, στις στενές σχέσεις και τις σχέσεις με την οικογένεια αυτές τις μέρες. Είσαι σε καλή κατάσταση για να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα, και προσελκύεις σεβασμό. Μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σου, είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις τους στόχους, τα μακροπρόθεσμα σχέδια και επιθυμίες σου σε αυτούς τους τομείς.

Παρθένος

Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να πειραματιστείς με νέες ιδέες, να προσεγγίσεις και να έρθεις σε επαφή. Με μια νέα Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου αύριο, σήμερα είναι καλύτερο να σκεφτείς τις αποφάσεις σου για τη βελτίωση των συνδέσεων και των επικοινωνιών σου. Η εφαρμογή νέων σχεδίων θα έρθει αργότερα. Προς το παρόν έχει να κάνει με τη σύνδεση, με αυτό που θέλεις και τις ιδέες για να το πραγματοποιήσεις. Αναζητάς έμπνευση και η επιθυμία να δουλέψεις σε ένα ειδικό έργο είναι έντονη. Μπορεί επίσης να σου αρέσει να καλλιεργείς τις ιδέες ενός φίλου ή συντρόφου.

Ζυγός

Αυτή είναι γενικά μια καλή στιγμή για να εκτιμήσεις περισσότερη ξεκούραση, προσοχή στην άνεση και συναισθηματικές δραστηριότητες. Η αυριανή νέα Σελήνη θα φέρει μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς και σήμερα μια μέρα πριν, είναι καλύτερο να σκεφτείς λύσεις για το πως να βελτιώσεις αυτά τα πράγματα. Τα χρήματα έχουν σημασία, η φροντίδα βασικών και η απλοποίηση μπορεί τώρα να είναι μεγάλα θέματα. Είναι φυσικό να συνεργάζεσαι και να πέφτεις σε δημιουργικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους άλλους και το περιβάλλον σου.

Σκορπιός

Αν και νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ανησυχία, μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέρα για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Καλύτερα να κρατάς τα πράγματα ομοιόμορφα και ομαλά τώρα για να μην είσαι σε μειονεκτική θέση αργότερα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα ο προσωπικός μαγνητισμός είναι ισχυρός. Μπορεί να ωφεληθείς από την καλλιέργεια ενός δημιουργικού έργου ή μιας ιδιαίτερης φιλίας. Μια σχέση μπορεί να ευημερήσει και να αναπτυχτεί. Ωστόσο μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, οι ενέργειες τείνουν να σε στρέφουν προς τα μέσα για ιδιαίτερα μαθήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα και αύριο μια νέα Σελήνη θα εμφανιστεί σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου. Η επιθυμία να απομακρυνθείς είναι έντονη και είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνδεθείς με τη διαίσθηση και τα όνειρα σου. Επιδίωξε να κάνεις τα πράγματα εύκολα, σκέψου και επεξεργάσου πρόσφατα συναισθήματα και γεγονότα για καλύτερα αποτελέσματα. Ευτυχώς η επικοινωνίες σήμερα ενισχύουν τη σύνδεση σου με τους αγαπημένους σου, τη ζωή στο σπίτι και τον εσωτερικό κόσμο σου. Η ιδιαίτερη σοφία σου αυτή τη στιγμή προέρχεται από την αυτογνωσία.

Αιγόκερως

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για προβληματισμό και διαμόρφωση στόχων και αποφάσεων. Η αυριανή νέα Σελήνη θα συμβεί στον τομέα της φιλίας, της δικτύωσης, της συμμετοχής στην κοινότητα, των νέων ιδεών, της τεχνολογίας και των φιλοδοξιών σου. Ότι συμβαίνει την εποχή αυτής της Σεληνιακής φάσης, βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για προσωπικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Μπορεί να στοχεύεις στο να ανοίξεις τον εαυτό σου στην ανάγκη για άτομα που σου προσφέρουν νέες προοπτικές, αλλαγή ρυθμού και κάποια συναρπαστική ποικιλία στην καθημερινή σου ζωή.

Υδροχόος

Φέρνεις περισσότερη ζεστασιά και φαντασία στη δουλειά και στις πρακτικές σου υποθέσεις τώρα. Το να στρέψεις την προσοχή σου σε εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετα και να τα φροντίζεις ιδιαίτερα, μπορεί τώρα να είναι ευχάριστο. Είναι μια καλή μέρα για να εδραιωθείς και να συνδεθείς με τις ανάγκες και επιθυμίες σου και στη συνέχεια να εξερευνήσεις τρόπους για να τα ικανοποιήσεις. Στόχος είναι να βρεις το κέντρο σου μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη. Είσαι λιγότερο συγκεντρωμένη σε συναισθηματικές ιδιοτροπίες και ενδιαφέρεσαι περισσότερο να νιώσεις άνετα κάτι που σε βοηθάει πολύ!

Ιχθύες

Στόχος να καθαρίσεις το μυαλό σου από πράγματα που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να αλλάξουν σήμερα, μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη. Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς τρόπους για να βελτιώσεις πραγματικά τη ζωή σου προχωρώντας, αλλά είναι καλύτερα να μην ασκείς πίεση για να το κάνεις, στοχεύοντας αντί να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Εάν δίνεις στους άλλους τη δύναμη να σε κάνουν δυστυχισμένη τότε είναι πιο πιθανό να συνειδητοποιήσεις το λάθος των τρόπων σου σήμερα, όταν ο προβληματισμός ευνοείται έναντι της λήψης σημαντικών αποφασιστικών μέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS