ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚαρκίνε, αυτό το φεγγάρι διεγείρει την επιθυμία σου για συναισθηματική οικειότητα

Καρκίνε, αυτό το φεγγάρι διεγείρει την επιθυμία σου για συναισθηματική οικειότητα

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να απολαύσεις μια σημαντική ανακάλυψη, ένα νέο τρόπο διαχείρισης προβλημάτων υγείας ή ένα πιο χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον. Η απαλλαγή από τη σωματική ή συναισθηματική ακαταστασία μπορεί τώρα να είναι ενδυναμωτική. Επίσης δημιουργείς χώρο για συνδέσεις, σχέσεις και έργα που σε ενδιαφέρουν και σε ενθουσιάζουν. Τα οφέλη μιας επαναφοράς είναι μεγάλα, ακόμα κι αν δεν είναι άμεσα εμφανή και η σημερινή νέα Σελήνη, δημιουργεί ένα υγιές επίπεδο απομάκρυνσης από προσωπικές ανησυχίες. Τώρα μπορείς να βρεις περισσότερο χρόνο για κοινή χρήση, σύνδεση ή κοινότητα.

Ταύρος

Αυτή είναι μια περίοδος δημιουργικών ανακαλύψεων, ρομαντικού πνεύματος και ένα διάλλειμα από το παρελθόν που απελευθερώνει τη σκέψη σου και ανοίγει νέες ευκαιρίες. Θα μπορούσες να βρεις νέα κανάλια για να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου δημιουργικά και παιχνιδιάρικα. Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια για θέματα καριέρας και φήμης. Οι πόρτες μπορεί να ανοίξουν σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο τις επόμενες μέρες. Είσαι πιο ξεκάθαρη για το τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου για να μπορέσεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια εποχή προσωπικών ευκαιριών για θεραπεία, ψυχική υγεία, συναισθηματική ευεξία, οικονομική υποστήριξη, σπίτι, περιουσία και οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν ανακαλύψεις σε μια οικογενειακή σχέση ή βελτιωμένες συνθήκες διαβίωση. Η σημερινή νέα Σελήνη, φέρνει μια φόρτιση καινοτόμας ενέργειας στον τομέα της περιπέτειας σου, κινητοποιώντας την επιθυμία να ζήσεις ή να μάθεις κάτι εντελώς νέο, περιπετειώδες και έξω από την πεπατημένη. Η προσέγγιση σου στον κόσμο είναι λίγο πιο γενναία τώρα και η ανακάλυψη είναι ένα θέμα. Η έμφαση δίνεται σε δραστηριότητες που σε αποσπούν από τη συνηθισμένη ρουτίνα.

Καρκίνος

Αναζητάς μια ισχυρότερη αίσθηση ελευθερίας και λιγότερες αναστολές αυτές τις μέρες. Οι επιλογές επικοινωνίας μπορούν να ανοίξουν για σένα , κάτι που σε οδηγεί σε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που νιώθεις πιο θετική και αισιόδοξη. Με τη σημερινή νέα Σελήνη να εμφανίζεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου, οι επόμενες μέρες είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσεις ένα οικονομικό σχέδιο, να λάβεις ένα δάνειο ή να εξυγιάνεις, να εξοφλήσεις το χρέος και να ρίξεις επιπλέον ενέργεια σε ένα έργο ή έρευνα για κατοικίδια. Αυτό το φεγγάρι διεγείρει την επιθυμία σου για συναισθηματική οικειότητα και εγγύτητα με άλλους.

Λέων

Νιώθεις θετική και σίγουρη για τις αξίες και τα ταλέντα σου με τις τρέχουσες διελεύσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εργασία, την οικονομική σου κατάσταση και τη φήμη σου. Ωστόσο η σημερινή νέα Σελήνη επικεντρώνεται στις σχέσεις. Έχεις περισσότερο θάρρος από το συνηθισμένο να γκρεμίσεις τα τείχη ανάμεσα σε σένα και τους άλλους τώρα, με τη νέα Σελήνη να εμφανίζεται στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα. Αυτό το φεγγάρι σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις ή να προσελκύσεις στενές συνεργασίες τις επόμενες εβδομάδες.

Παρθένος

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενθουσιασμό, δημιουργική επιχείρηση, αυτοέκφραση και αφαίρεση των αναστολών. Μπορεί να υπάρξουν περιστάσεις τώρα που σε απαλλάσσουν από τον περιορισμό με κάποιο σημαντικό τρόπο. Επίσης σήμερα, μια νέα Σελήνη βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την αυτοφροντίδα, την εργασία και την ευεξία. Η βδομάδα που έρχεται είναι ισχυρή για την έναρξη νέων ή βελτιωμένων έργων προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να αφορά το να αφήσεις πίσω σου τους περιορισμούς του παρελθόντος για να ανοίξεις χώρο για το νέο.

Ζυγός

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της χαράς σου και μπορεί να ανυπομονείς να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Τώρα και τις επόμενες μέρες, μπορεί να έχεις την ευκαιρία να βρεις νέους και συναρπαστικούς τρόπους έκφρασης με μοναδικά δημιουργικούς τρόπους ή μέσω ανταποδοτικών χόμπι ή ρομαντικής σχέσης. Θα είσαι ευτυχώς απασχολημένη με το να απολαμβάνεις τον εαυτό σου το επόμενο διάστημα και οι δυνάμεις έλξης σου είναι βέβαιο ότι θα εκτοξευθούν στα ύψη. Αυτό το φεγγάρι υπογραμμίζει μια πολύ χαρούμενη, δημιουργική και ρομαντική περιοχή του χάρτη σου, καθιστώντας τις επόμενες δυο βδομάδες καλές για να ξεκινήσεις νέα χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες, ακόμα και σχέσεις αγάπης.

Σκορπιός

Ίσως καταφέρεις να ξεφύγεις από περιοριστικές συνθήκες τις επόμενες μέρες και οι κοινωνικές ευκαιρίες είναι θεαματικές. Είναι μια καλή στιγμή για μάθηση, συνεργασία, επικοινωνία, δικτύωση και διαπραγματεύσεις. Ωστόσο η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει νέα, δυναμική ενέργεια στον οικιακό κόσμο σου. Εάν θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, στις οικιακές σου συνήθειες ή στις οικογενειακές σχέσεις ή ακόμα και στη σχέση με τον εσωτερικό σου εαυτό, αυτός ο κύκλος είναι για σένα. Οι βελτιώσεις που κάνεις φυσικά θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο όλους τους τομείς της ζωής σου. Αναζήτησε τρόπους να κάνεις χώρο για συναισθηματική αναπλήρωση.

Τοξότης

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις την υγεία και την ευημερία σου. Μπορεί να υπάρχει περισσότερη χαρά στη δουλειά ή στις καθημερινές σου ρουτίνες. Θα μπορούσες να απολαύσεις περισσότερες συνεργασίες με άλλους ή υποστήριξη για τους στόχους σου. Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε παρακινήσει να αναλάβεις νέες μελέτες ή ένα έργο ειδικού ενδιαφέροντος, ή μπορεί να φέρει μια πιο συνδεδεμένη, πιο πολυάσχολη καθημερινότητα. Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν πολλά πράγματα να κάνεις και γενικά γρήγορους ρυθμούς.

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να βρεις νέα και συναρπαστικά κανάλια για να εκφραστείς αυτές τις μέρες. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με άλλους ρομαντικά ή δημιουργικά και οι εκπαιδευτικές ή προωθητικές προσπάθειες είναι καλές. Μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή που περιλαμβάνει χρήματα, οικονομικά, επιχειρήσεις και καριέρα την εβδομάδα που ακολουθεί τη σημερινή νέα Σελήνη. Νέα ενέργεια είναι μαζί σου για τη δημιουργία επιτυχίας και η φιλοδοξία αυξάνεται. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να χρησιμεύσει ως προτροπή για βελτιωμένη διαχείριση των πρακτικών σου υποθέσεων.

Υδροχόος

Αυτή είναι γενικά μια καλή περίοδος για να εξασφαλίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Τα δάνεια, τα κέρδη, το σπίτι, η οικογένεια και τα ακίνητα είναι τομείς βελτίωσης και ευκαιριών. Αντίθετα, οι οικογενειακές και οι οικείες σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν αλματωδώς, καθώς ανακαλύπτεις νέους τρόπους σχέσης και αλληλεπίδρασης. Αυτή είναι η στιγμή για να απαλλαγείς από παλιά μοτίβα που δεν λειτουργούν πλέον υπέρ σου και να υιοθετήσεις μοναδικές, ασυνήθιστες και προοδευτικές μεθόδους. Μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα, φέρνει ένα εντελώς νέο προσανατολισμό, μια έκρηξη προσωπικής ενέργειας και μια αίσθηση ότι προχωράς.

Ιχθύες

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθείς από περιοριστικές συμπεριφορές, προβλήματα ή καταστάσεις που σε εμπόδιζαν να εκφράσεις ελεύθερα τον εαυτό σου. Τα κανάλια επικοινωνίας μπορούν να ανοίξουν για σένα τώρα, φέρνοντας μακροχρόνιες ευκαιρίες. Μπορείς να είσαι απίστευτα εφευρετική, συλλέγοντας πληροφορίες που οι άλλοι παραβλέπουν. Με μια νέα Σελήνη σήμερα, βάλε στόχο να παρατηρήσεις και να παραμείνεις σε εγρήγορση, αλλά απέφυγε να ξεκινήσεις κάτι εντελώς νέο. Αυτό το φεγγάρι εμφανίζεται στον τομέα της ψυχής σου, σηματοδοτώντας μια περίοδο αναθεώρησης, εγκατάλειψης, αναζήτηση κλεισίματος και επαναφόρτισης των μπαταριών σου.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS