ΖΩΔΙΑΚαρκίνος: Προσοχή σήμερα, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις

Καρκίνος: Προσοχή σήμερα, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις

Τι λένε σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου τα άστρα; 

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, η Αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στο πρόγραμμά σου και το χαρακτηριστικό της ημέρας σου είναι η σύγχυση και η αποδιοργάνωση. Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις και ναι είναι από τις μέρες εκείνες που αισθάνεσαι ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό! Το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης θα είναι έντονο. Θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να ζορίσεις τον εαυτό σου, ή και να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση για τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη, η Αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία ομιχλώδη κατάσταση για θέματα που αφορούν τον έρωτα, τις επιθυμίες σου, τα δημιουργικά σου σχέδια! Πιθανότατα φωλιάζουν ανησυχίες και αμφιβολίες, ή δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και δίνεις έμφαση στον τομέα των σχέσεων, όμως εύκολα αυτή η μέρα μπορεί να κριθεί ως απατηλή και να διαψευστούν προσωρινά κάποιες προσδοκίες σου! Προσοχή στους ανθρώπους που επιλέγεις να σε συντροφεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού από χθες. Η κύρια μέριμνα σου είναι να τακτοποιήσεις σημαντικές εκκρεμότητες από την καθημερινότητα που σε πνίγουν όσο τις αμελείς. Έχεις αναλάβει πολλές αγγαρείες στην δουλειά που δεν έχουν τελειωμό. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δυσχεραίνει το έργο σου, αφού ξοδεύεις ενέργεια παραπάνω από αυτή που αντέχεις. Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι κάποια θέματα και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται από χθες στον Σκορπιό και είναι πολύ ερωτική για σένα. Εξακολουθείς να είσαι επικοινωνιακός, εξωστρεφής και κοινωνικός. Η ενασχόληση με τα παιδιά, αν είσαι γονιός, σε χαροποιεί και γίνεσαι μέρος της ευτυχισμένης διάθεσης. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ίσως δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό κομφούζιο γι’ αυτό περιόρισε τις κουβέντες με όσους δεν γνωρίζεις καλά για να μην δημιουργήσεις εσφαλμένες εντυπώσεις! Θυμήσου επίσης ότι αυτή τη μέρα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και κάποια μπερδέματα σε ότι σχεδιάζεις.

ΛΕΩΝ
Φίλε μου Λέοντα, η Σελήνη που κινείται από χθες στο ζώδιο του Σκορπιού, σε περιορίζει και σήμερα μέσα στο σπίτι με την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο και να ανασυγκροτηθείς. Έχεις την επιθυμία να μείνεις μόνος και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, φέρνει εμπόδια και σκέψεις για τα οικονομικά, όπου εκεί οφείλεται η χαμηλή ενέργεια και η πεσμένη διάθεση. Μπόρα είναι « οικονομική » και θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου αγαπημένε, με την Σελήνη να κινείται και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, αυξάνονται ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Άλλη μια μέρα που θα την περάσεις με ατελείωτα πήγαινε έλα για να συναντήσεις κόσμο και να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς. Ο Ήλιος από το ζώδιο σου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα που έχει να κάνει με τους άλλους και θα πρέπει να φανείς προσεκτικός σε ότι αφορά τις συζητήσεις μαζί τους. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου αγαπημένε, με την Σελήνη να κινείται και σήμερα Τρίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, εξακολουθείς να είσαι εστιασμένος στα οικονομικά σου, στα αποκτήματα σου και ότι σε εξασφαλίζει οικονομικά και συναισθηματικά. Δημιουργείς όμως στον εαυτό σου στρες χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά σε κυριεύει η ανασφάλεια και ψάχνεις διεξόδους. Η αντίθεση του Ήλιου-Ποσειδώνα, θολώνει το τοπίο και δεν μπορείς να έχεις σαφή και ξεκάθαρη εικόνα στην εργασία σου, γεγονός που σου φουντώνει την ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σου που σε κάνει ευερέθιστο και κυκλοθυμικό. Δεν κινείσαι και δεν σκέφτεσαι με βάση την λογική αφού το συναίσθημα σε κατακλύζει. Παρόλα αυτά η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια είναι ιδιαίτερα τονισμένες και η επαφή με τους φίλους σε ενθουσιάζει. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιεί να μην είσαι πολύ δοτικός γιατί μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης επιτήδειων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπημένε μου Τοξότη, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού. Αλλάζει η γνωστή σου διάθεση και πλέον δεν είσαι το ελεύθερο ανεξάρτητο πουλί. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και επιθυμείς την απομόνωση από το περιβάλλον. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θέλουν να σε βγάλουν έξω, να κοινωνικοποιηθείς, αλλά νιώθεις ότι κάπου υπάρχει η υποκρισία του κόσμου και δεν θέλεις να την αντιμετωπίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη βλέπουμε την Σελήνη που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, να σε ωθεί στον σχεδιασμό στόχων για το μέλλον. Είσαι εξωστρεφής, χαρούμενος και αισιόδοξος για τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου. Οι φίλοι γίνονται φάρος και σε καθοδηγούν με την βοήθεια που προσφέρουν. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, όμως ενδέχεται να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και κάποιοι στόχοι να μην υλοποιηθούν εξαιτίας της επιπόλαιης διαχείρισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε μου αγαπημένε Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται και σήμερα Τρίτη, στο ζώδιο του Σκορπιού καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην καριέρα. Έχεις την επιθυμία να καταξιωθείς και να αναγνωριστείς από τους ανωτέρους σου στην δουλειά και γι’ αυτό πασχίζεις. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, όμως δημιουργεί ανασφάλειες από οικονομικές τρύπες που καλείσαι να κλείσεις.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα νιώθεις αισιόδοξος και χαρούμενος με την Σελήνη που από χθες κινείται στο συμβατό με το δικό σου ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μια θετική μέρα να ξεκινήσεις σπουδές σε κάποιο γνωστικό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, ή να γραφτείς σε ένα σεμινάριο που θα αποκτήσεις τις δεξιότητες, ώστε να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται στο ζώδιο σου, μπορεί να θολώνει την κρίση σου και να κάνεις λάθος επιλογές. Ζήτα την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεσαι.

athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS