ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 22 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Οκτωβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε και σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, έτσι λοιπόν τα θέλω σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, και φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα σχέδια που ετοιμάζεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, ενώ είναι πιθανό πως απομακρύνεσαι από την πολυκοσμία για να βάλεις σε μια σειρά τα ζητήματα που σε έχουν προβληματίσει αρκετά. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Καρκίνος
Πρόκειται για μια θετική ημέρα σήμερα για σένα, καθώς μπορείς να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση, ενώ παράλληλα βρίσκεις και σημαντικούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, η περίοδος αυτή σε ωθεί σε σημαντικές ακρότητες στη ζωή σου, λόγω της δύσκολης όψης Άρη-Πλούτωνα. Μην βιάζεσαι! Μην δημιουργείς εντάσεις!

Λέων
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Παρθένος
Μια ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδια που έχεις κατά νου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Ζυγός
Νιώθεις την ανάγκη να έχεις εσύ τα ηνία των καταστάσεων, ωστόσο με την δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα κάνεις κάποιες υπερβολές στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια και κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που πρακτικά μοιάζουν να σε κρατούν πίσω. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς εστιάζοντας και στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων να βρεις απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, σχηματίζοντας όμως και θετικές όψεις, δείχνει πως η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους, χάρη στην εύνοια της τύχης. Θα πρέπει όμως να αφήσεις από την πλευρά σου στην άκρη τις παρορμητικές αποφάσεις που τελικά δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν.

Τοξότης
Η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο μέσα από το πρόγραμμά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας για να τον αφιερώσεις στη φροντίδα του οργανισμού σου.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις με την δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα, υπάρχουν ταυτόχρονα και διέξοδοι ή άτομα που σου δείχνουν το δρόμο και σε στηρίζουν. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές.

Υδροχόος
Σήμερα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις υποθέσεις του σπιτιού ή στις ανάγκες της οικογένειάς σου, ωστόσο βρίσκεις διεξόδους σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου που σε είχαν απασχολήσει έντονα. Μπορείς μάλιστα να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS