ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 1 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Ιουλίου

Κριός
Σε κάποιον τομέα της ζωής σου βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και καλείσαι να διαλέξεις προς τα πού θα βαδίσεις, αναλογιζόμενος το κέρδος αλλά και τις συνέπειες που συνοδεύουν την κάθε επιλογή. Όμως παρά τις δυσκολίες οι πιθανότητες μοιάζουν να σε ευνοούν.

Ταύρος
Άγχος, φοβίες και ανασφάλειες φέρνει στην επιφάνεια η ημέρα και τα γεγονότα που την συνοδεύουν. Παράλληλα όμως ενδέχεται να νιώσεις ενοχές γιατί πιστεύεις πως δεν προσπαθείς αρκετά ή δεν συνεισφέρεις αρκετά σε κάτι σημαντικό που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

Δίδυμοι
Η ημέρα φέρνει μια κορύφωση στις προσπάθειές σου να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, κλείνοντας παράλληλα και κάποια κεφάλαια, έχοντας ταυτόχρονα στο πλευρό σου σημαντικούς ανθρώπους που στηρίζουν τα βήματά σου.

Καρκίνος
Η ημέρα φέρνει έντονη πίεση σε θέματα που σχετίζονται με τη εικόνα σου, αλλά και με τον τρόπο που την προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, τα «πρέπει» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι έντονα ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με σημαντικά ξεκαθαρίσματα

Λέων
Η ημέρα λειτουργεί για σένα ευνοϊκά απέναντι στις όποιες δυσκολίες που πιθανώς να συναντήσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν εντάσεις ή πιέσεις σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, συμφωνίες, υποθέσεις σπουδών αν σπουδάζεις ή εξωτερικού. Επιπλέον είναι προτιμότερο να έχεις κάποια αντικειμενική φωνή δίπλα σου.

Παρθένος
Η ημέρα φέρνει σκέψεις γύρω από οικονομικά θέματα και παρότι μπορεί να έχεις κάποια διλήμματα, τελικά βρίσκεις διεξόδους μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως, σήμερα δοκιμάζεται η αξία που δίνεις εσύ στον εαυτό σου και η ανταμοιβή που περίμενες από όσα προσφέρεις σε σένα και στους γύρω σου.

Ζυγός
Η ημέρα φέρνει αρκετά πιεστικές καταστάσεις σε πολύ προσωπικές υποθέσεις. Έτσι λοιπόν ενδεχομένως να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε κάποιες σχέσεις σου και καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σε φορτίζει με αρκετό άγχος εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό, οπότε ήρθε και η ώρα να μπουν σε τάξη. Παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις όμως, μπορείς να ρυθμίσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως πολλές εκκρεμότητες μέσα στο πρόγραμμά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Τοξότης
Η ημέρα φέρνει κορύφωση των προσπαθειών σου σε στόχους που προσπαθείς να υλοποιήσεις, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογικό δυναμικό, ωστόσο η επικοινωνία σου θα πρέπει να είναι λιτή, καθώς είναι πιθανό να πεις μεγάλα λόγια τελικά.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική και δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό θέμα να σε απασχολήσει έντονα, όμως τελικά καταφέρνεις και βρίσκεις αν όχι τη λύση στο πρόβλημα.

Υδροχόος
Η ημέρα φέρνει κορύφωση σε συζητήσεις ή επαφές που κάνεις, ενώ μέσα από τις συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα, πλησιάζεις ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχεις τους στόχους σου.

Ιχθείς
Η ημέρα δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την αίσθηση της ασφάλειας, περισσότερο της υλικής και λιγότερο της συναισθηματικής, ενώ μέσα από τις δυσκολίες ενδεχομένως να γίνεσαι πιο δραστήριος στην διεκδίκηση αλλά και την προστασία των κεκτημένων σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS