ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 10 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Αυγούστου

Κριός
Εσείς οι Κριοί βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Είστε έτοιμοι να χαρείτε, να παίξετε, να διασκεδάσετε, όμως ορισμένα θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν άμεσα, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μην αναμίξετε τους φίλους με τα συναισθηματικά σας , ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Γενικά θα πρέπει να το περάσετε ήρεμα και ήσυχα, χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι ανήκετε στα ζώδια που πρέπει να προσέχουν αυτόν τον καιρό, αφού οι πλανήτες  σας κάνουν υπεραισιόδοξους και ίσως να θέλετε να κατακτήσετε πολλά σε οικογενειακό επίπεδο. Προσέχετε τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ηλικιωμένα πρόσωπα που ίσως σας έχουν ανάγκη, θέματα οικογενειακά ή γενικότερα θέματα ακίνητης περιουσίας. Ακόμα φροντίστε να είστε οργανωμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους αυτό το διάστημα σας απασχολούν άμεσα οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που μπορεί να έχετε. Κάποιοι ενδεχομένως να εμποδίσουν κάποια σχέδιά σας για ταξίδια, ή ακόμα και αν θέλετε να βοηθήσετε κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας, τελικά να μην τα καταφέρετε. Φαίνεται ότι από την μια «παίρνετε φωτιά» από νέες ιδέες, έχετε να κάνετε καινούργια πράγματα, και από την άλλη κάτι σας εμποδίζει, γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Όπως όλα τα ζώδια, φροντίστε να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ήρεμες στιγμές μαζί τους. Αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, τα αποτελέσματα των οποίων δεν γνωρίζετε.

Καρκίνος
Εσάς τους Καρκίνους θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά και με τα συναισθηματικά σας, ενώ τυχόν προβλήματα που έχουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα αγγίξουν και σας. Το πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε πράγματα, αλλά δεν μπορείτε. Καλό θα ήταν να σχοληθείτε με τον σύντροφό σας, γενικότερα όμως δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή για να αδιαφορήσετε για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν δικοί σας άνθρωποι.

Λέων
Αγαπητοί Λέοντες, το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν μια απρόοπτη τροπή. Φροντίστε ιδιαίτερα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μην παραμελείτε την υγεία σας και αποφύγετε σημαντικές εκκινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον. Γενικότερα, αυτές τις μέρες πρέπει να αποφύγετε παντός είδους ρίσκο.

Παρθένος
Για σας, Παρθένοι μου, δεν είναι ιδιαίτερα καλά τα πράγματα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Προσέχετε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές δεν ευνοούνται. Αποφύγετε αυτές τις μέρες να πάρετε αποφάσεις. Από την μια θα έχετε νέες ιδέες, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία, από την άλλη υπάρχει ένα εμπόδιο και μια μελαγχολία η οποία σας φορτίζει. Το παρασκήνιο που υπάρχει κινείται πυρετωδώς και μπορεί ουσιαστικά να εμποδίσει τα σχέδιά σας.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς δεν είναι ευνοϊκές οι μέρες αυτές για θέματα που έχουν σχέση με τις φιλικές ή κοινωνικές επαφές σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και για τις σχέσεις σας με πρόσωπα με τα οποία έχετε προγραμματίσει κάποια σχέδιά σας. Ίσως υπάρξουν νέα, σημαντικά σχέδια τα οποία έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις, όμως πιθανόν να προκύψουν και εμπόδια, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να το περάσετε ήρεμα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, στις οποίες ίσως δεν θέλουν να συμμετέχουν οι άλλοι.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια περίοδος πολύ δύσκολη, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικά θέματα. Υπάρχουν θέματα τα οποία σας φορτίζουν ιδιαίτερα. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 6-10 Νοεμβρίου. Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σας θέματα δεν φαίνεται να μπαίνουν σε μια νέα πορεία, η οποία είναι πολύ σημαντική.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες δεν είναι κακή αυτή η περίοδος. Όλοι οι πλανήτες στον Λέοντα σας προτρέπουν να χαρείτε, να διασκεδάσετε , να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αλλά και να ανοίξετε τα φτερά σας σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Αυτά που τώρα δεν ευνοούνται μπορεί να ευνοηθούν τον Σεπτέμβριο ή και αργότερα. Το τριήμερο όμως αυτό (από Παρασκευή μέχρι Κυριακή) υπάρχουν κάποια απρόβλεπτα εμπόδια. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν θα πάει καλά το εγχείρημά σας είτε ότι κάποια σχέδιά σας θα εμποδιστούν. Εξάλλου θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο, που υπάρχει και κινείται πυρετωδώς.

Αιγόκερως
Αν και οι δυσκολίες των ημερών δεν αγγίζουν άμεσα εσάς τους Αιγόκερους, υπάρχει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο σας φορτίζει και στο οποίο ίσως εμπλέκονται και οι φίλοι σας. Ακόμη, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ ένα σημαντικό οικονομικό θέμα φορτίζει εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους, δεν είναι τόσο καλές οι μέρες αυτές ,με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Φροντίστε ηλικιωμένα αλλά και σημαντικότατα πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποια γεγονότα. Νέες ιδέες που μπορεί να έχετε αυτόν τον καιρό, ίσως τώρα να μην είναι υλοποιήσιμες. Προσοχή λοιπόν.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς είναι ιδιαίτερες οι μέρες που διανύουμε. Θέματα υγείας (δικής σας ή των δικών σας προσώπων), και εργασίας δεν ευνοούνται. Αποφύγετε ταξίδια ή σημαντικές, ακραίες καταστάσεις και μην κάνετε νέα σχέδια για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Συμπαρασταθείτε στον σύντροφό σας ή σε πρόσωπα της οικογένεια σας πάνω σε κάποια θέματα που αντιμετωπίζουν. Αργότερα τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS