ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 14 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Αυγούστου

Κριός
Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Ταύρος
Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει και να το μετανιώσετε στο μέλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

Δίδυμοι
Πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Συναισθηματικά, μην αφήνετε τις μικροδιαφωνίες με το ταίρι σας να προκαλέσουν ζήλιες και πάθη. Προσοχή στην οδήγηση!!!

Καρκίνος
Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας. Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

Λέων
Τυχερή μέρα η σημερινή ως αναφορά τα οικονομικά σας. Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ, για σας του ελεύθερους,  θα ανανεώσει τη ζωή σας. Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα για τους δεσμευμένους, θα τους απογειώσουν.

Παρθένος
Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα. Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες.

Ζυγός
Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό σύστημα σήμερα. Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά.  Θέσετε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας.

Σκορπιός
Η επιθετικότητα σας οφείλετε σε ένταση και νεύρα. Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν φταίνε.

Τοξότης
Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Πιθανόν να έχετε απώλειες… Σε προσωπικό και κοινωνικά επίπεδο, επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως
Νιώθετε να γεμίζετε με έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και οι ονειροπολήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στον αισθηματικό τομέα, Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας σπάει τα νεύρα .

Υδροχόος
Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί. Στα οικονομικά σας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα, πέρα από την τάση σας για περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν… Απρόσμενες  προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες! Στον συναισθηματικό τομέα, σας περιμένει ένα ξέγνοιαστο βραδάκι με το ταίρι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS