ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Κριός
Βιώνεις τα πράγματα πιο εσωτερικά σήμερα και πιο έντονα, όμως η ημέρα σε κινητοποιεί σε δράση, σε βγάζει από την νωχελικότητα που σε έχει κυριεύσει αυτή την περίοδο και με όπλο τη διαίσθησή σου αναζητάς λύσεις.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα θέτει σαν προτεραιότητά σου τους άλλους και τις υποθέσεις τους, όμως υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό έρχεται ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που καλείσαι σήμερα να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε τάξη υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη και μολονότι υπάρχει έντονα μια ασάφεια ως προς τους στόχους που θέλεις σήμερα να επιτύχεις υπάρχουν ευκαιρίες να προωθήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες σου

Λέων
Σήμερα η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο υπάρχει μια σύγχυση ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Η ημέρα δείχνει ότι εισπράττεις βοήθεια.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες και σε ωθεί σε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, ενώ μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα το στοιχείο της σταθερότητας, αφού μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τις συνθήκες στις οποίες θα κινηθείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς και με πρακτικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

Σκορπιός
Έρχονται στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, είναι προτιμότερο όμως να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες προτού ξεκινήσεις κάτι άλλο. Άλλωστε, μπορείς με αρκετή άνεση να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις σχέδια.

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις αρκετά έντονη την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου μακριά από την πολυκοσμία που νιώθεις πως σου ρουφά ενέργεια. Ταυτόχρονα μπορείς να στηριχτείς στους οικείους σου για βοήθεια.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους που έχεις θέσει και σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τους υλοποιήσεις. Επίσης, καθοριστικό ρόλο μοιάζει να διαδραματίζει ο κοντινός σου περίγυρος σήμερα από τον οποίο παίρνεις σημαντικές πληροφορίες.

Υδροχόος
Η μέρα σήμερα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτή, ενώ παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Υπάρχουν όμως και κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που θολώνουν το τοπίο και παραμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τις καταστάσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο του εγωισμού.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS