ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου

Κριός
Ουδέτερη προς μέτρια η σημερινή μέρα για σένα. Πρόσεξε όμως τυχόν διενέξεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ή με τα οποία συνεργάζεσαι σε συλλογικό επίπεδο. Ωστόσο έχεις ένα μαξιλαράκι αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, αφού η τύχη σε προστατεύει.

Ταύρος
Η ημέρα σε κάνει να τρέχεις με τις υποθέσεις των άλλων, ωστόσο θα έχεις έντονη την τάση για βιαστικές κινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι
Το πρόγραμμα της ημέρας είναι πιεστικό. Παράλληλα, κάποια σημαντικό ζήτημα για σένα σήμερα μπορεί να μην έχουν την έκβαση που επιθυμείς.

Καρκίνος
Παρά τις δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, η μέρα δεν είναι τόσο δυσαρμονική, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου σε πρακτικό επίπεδο. Παράλληλα, αν είσαι γονιός, κάποια υπόθεση που αφορά παιδί σου, μπορεί να σε φορτίσει.

Λέων
Κάποιες εντάσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην ημέρα. Επίσης, καταστάσεις στο σπίτι μπορεί να σε φορτίζουν ή να πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις υποχρεώσεις που αφορούν οικεία πρόσωπα ή ένα ακίνητο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο.

Παρθένος
Σήμερα έχεις μια έντονη τάση να είσαι εριστικός με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς προσπαθείς να προλάβεις να μείνεις εντός προγράμματος, ως προς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Ζυγός
Η ημέρα σου παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια, όμως φέρνει προκλήσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσεις. Πάντως, είσαι σε ένα δημιουργικό πυρετό και αυτή σου η τάση είναι και το κλειδί για την υπερνίκηση των εμποδίων.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιο πιεστική από τις προηγούμενες. Το σπίτι ή η οικογένεια λοιπόν απαιτούν την προσοχή σου, διότι υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Έτσι, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις μια εριστική συμπεριφορά από τους οικείους σου, ακόμη και να καβγαδίσεις. Διατηρώντας την ηρεμία σου μπορείς να βγεις κερδισμένος/η.

Τοξότης
Άγχη, φοβίες και ενοχές που κουβαλάς μέσα σου ενδεχομένως σήμερα να σε δυσκολεύουν να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ταυτόχρονα, η εριστικότητα και η επιθετική συμπεριφορά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα αντί να λύνει κάποια από αυτά. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου λοιπόν και δες μέσα σου βαθιά: θα βρεις την ικανότητα να προχωράς μπροστά!

Αιγόκερως
Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, κυρίως επειδή εσύ αισθάνεσαι πως δεν σε στηρίζουν ουσιαστικά, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Παρόλα αυτά υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας αφού, μπορεί να μην έχεις υλικό στήριγμα, έχεις όμως ηθική βοήθεια και κατανόηση.

Υδροχόος
Η προσοχή σου σήμερα παραμένει στραμμένη στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σου καταξίωσης. Όλο αυτό το διάστημα όμως καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φίλων ή η συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες. Δες πιο καθαρά λοιπόν γιατί είναι πολλές οι ευκαιρίες που σου δίνονται

Ιχθείς
Απαιτητική μέρα και η σημερινή, αφού τρέχεις να προλάβεις όλες τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, είναι πιο βοηθητική για να δράσεις πιο ελεύθερα και πιο αυθόρμητα, σε σχέση με τις επόμενες μέρες. Απόφυγε να επιλύσεις νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ενώ φρόντισε να βρίσκεσαι πάντα εντός πλαισίου νόμου για να μην εμπλακείς σε μπελάδες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS