ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Ιανουαρίου

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις εντείνουν τις φιλοδοξίες σου. Επίσης, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι αυτό σημαίνει ξεκαθάρισμα εμποδίων και καθυστερήσεων. Είναι μια μέρα αλλαγής που ξεμπερδεύει τα πράγματα. Επίσης, αυτή η αλλαγή βοηθά να ξεμπλοκάρουν έργα και προσπάθειες που αντιμετώπισαν εμπόδια τις τελευταίες εβδομάδες. Τις επόμενες μέρες τα επαγγελματικά προχωρούν και οι επικοινωνίες ανοίγουν ιδιαίτερα με τους συνεργάτες, αλλά και τους ανωτερους. Οι ταχύτητες αυξάνονται.

Ταύρος
Η ζωή μπορεί να είναι λίγο έντονη σήμερα με τη συνάντηση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, αλλά μπορεί να είναι και μια καλή στιγμή να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου. Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του σήμερα και με αυτήν τη μετατόπιση μπορεί να δημιουργηθεί μια προσωρινή σύγχυση. Μπορεί να αντιμετωπίζεις ακόμα κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, αυτά τα προβλήματα όμως αρχίζουν σταδιακά να ξεκαθαρίζουν. Υπάρχει πραγματικά η αίσθηση ότι προχωράς. Ακολουθεί μια ανάκαμψη σε ορισμένα από τα έργα σου, ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση, εκδόσεις και νομικά θέματα.

Δίδυμοι
Ζητήματα εμπιστοσύνης μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Ωστόσο πρόσεξε λίγο τις δύσκολες επικοινωνίες, καθώς ο κυβερνήτης σου επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από εβδομάδες ανάδρομης κίνησης. Είναι μια ισχυρή κίνηση, αλλά η ίδια η αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες μπορεί να υπάρξουν καλά νέα για τα οικονομικά και τα οικεία θέματα και να υπάρξει περισσότερη σαφήνεια.

Καρκίνος
Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του σήμερα. Αυτή η μετατόπιση βοηθά στην απομάκρυνση των εμποδίων, θα χρειαστεί όμως ένα χρονικό διάστημα και ίσως ένας επαναπροσανατολισμός. Ανυπομονείς για τη διαύγεια που φέρνει ο ορθόδρομος Ερμής και ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Καθώς ο πλανήτης αυτός ανακτά σιγά σιγά την κανονική του ταχύτητα τις επόμενες μέρες, νιώθεις πιο σίγουρη στη λήψη αποφάσεων. Προς το παρόν δώσε προσοχή στις αλληλεπιδράσεις σου και σκέψου ότι μπορεί να σου λείπουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Λέων
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας συναντιούνται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Αυτή η ευθυγράμμιση ρίχνει φως στις βαθύτερες φιλοδοξίες, τους φόβους και τα άγχη που σχετίζονται κυρίως με τη φυσική σου κατάσταση, τις καθημερινές ρουτίνες, τη δουλειά. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσεις ένα περίπλοκο ζήτημα ή να επεξεργαστείς κάτι που σε απασχολεί μέσα σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και τα πράγματα σιγά σιγά ξεμπλοκάρουν Χρειάζεται να είσαι λίγο υπομονετική ακόμα. Έρχονται πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο σωστές επιλογές.

Παρθένος
Ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση και τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Αυτό σε βοηθά να ανακαλύψεις χρήσιμες πληροφορίες, ώστε οι επιλογές και οι αποφάσεις σου να είναι πιο ξεκάθαρες τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Ήρθε η ώρα να δεις τα προβλήματα από μια νέα οπτική γωνία. Πληροφορίες εμφανίζονται κι αυτό απελευθερώνει ενέργεια που σε ωθεί προς τα εμπρός. Θα μπορούσες να αναθεωρήσεις έναν στόχο ή να ασχοληθείς με κάτι που παρέβλεψες για να ανοίξεις τον δρόμο μπροστά σου.

Ζυγός
Ο Ερμής τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία του κι ενώ αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης φέρνει περισσότερη αποφασιστικότητα καθώς προχωράς, σήμερα μπορεί να είναι ακόμα λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Κράτησε τα πράγματα απλά για καλύτερα αποτελέσματα και αφιέρωσε χρόνο. Προσπάθησε να εξοικονομήσεις ενέργεια τώρα και ξεκίνα με τα σχέδιά σου σε λίγο. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν βελτιωμένες επικοινωνίες και περισσότερες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Τα έργα για το σπίτι που είχαν μείνει στάσιμα τώρα ξαναρχίζουν.

Σκορπιός
Με τη στάση του Ερμή σήμερα μπορεί να κάνεις μια παύση. Είναι καλύτερο να μην αναλάβεις δράση ακόμη, να μην κάνεις ακόμα καινούρια ξεκινήματα, ούτε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απόλαυσε απλά την κίνηση προς τα εμπρός σε καθυστερημένα έργα τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Μπορεί να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες που διευκολύνουν τη λήψη αποφάσεων. Επιδίωξε να εργαστείς σε δραστηριότητες που βοηθούν στην εξάλειψη των καθυστερήσεων που προκάλεσε ο ανάδρομος Ερμής.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου. Η ευθυγράμμιση Ήλιου – Πλούτωνα επίσης σε ενθουσιάζει. Αλλά με το σημερινό σταθμό του Ερμή μπορεί να υπάρξει μια δυσκολία στην επικοινωνία. Ωστόσο τις επόμενες μέρες έρχονται πληροφορίες και προχωρούν πράγματα που είχαν καθυστερήσει. Με την τρέχουσα διέλευση του Ερμή από τον ηλιακό 2ο οίκο σου αυτό μπορεί να αφορά σε χρήματα ή στα επαγγελματικά. Θα νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση για να προχωρήσεις τα σχέδια σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Αιγόκερος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει σήμερα κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων ή καθυστερήσεων. Η αλλαγή που συμβαίνει τώρα μπορεί να προκαλέσει προσωρινά μια σύγχυση, οπότε πάρε τον χρόνο σου. Τις επόμενες μέρες θα επωφεληθείς από μια πιο απλή προσέγγιση της ζωής. Με τη σημερινή επίσης ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου, ίσως θελήσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Αυτή η διέλευση ρίχνει φως στις προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και στους φόβους σου.

Υδροχόος
Επιδίωξε να μάθεις από τις απογοητεύσεις που εμφανίζονται τώρα, καθώς ο Ερμής σταθμεύει σήμερα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Σήμερα με τη μετατόπιση επίλεξε προσεκτικά τις λέξεις σου. Σύντομα θα απολαύσεις την κίνηση προς τα εμπρός σε καθυστερημένα έργα. Απολαμβάνεις σταδιακά την αυξημένη πίστη στα όνειρα και τις ιδέες σου. Τα πράγματα στα παρασκήνια τείνουν να εξελίσσονται ιδιαίτερα καλά για σένα και μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ένα μεγαλειώδες σχέδιο πίσω από τα πρόσφατα γεγονότα στη ζωή σου.

Ιχθείς
Ο Ερμής είναι ανάδρομος από τα τέλη Δεκεμβρίου και σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία. Θυμήσου ωστόσο ότι οι επικοινωνίες μπορεί να παραμείνουν μπερδεμένες για λίγο ακόμα, καθώς ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση. Δεν είναι ιδανική η στιγμή για να θίξεις ευαίσθητα θέματα προς το παρόν, καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς περιττές. Ωστόσο θα διαπιστώσεις κίνηση προς τα εμπρός σε σχέσεις ή επιδιώξεις που έχουν υποστεί πρόσφατες καθυστερήσεις ή μπλοκαρίσματα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS