ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 20 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Αυγούστου

Κριός
Ξεκινά μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδος, καθώς μπορείς να προωθήσεις τις επαφές σου, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν στο μυαλό, έστω και αν τα… παρασκέφτεσαι! Επίσης, στο εξής θα πρέπει να προσέχεις της σχέσεις του με το κοντινό σου περιβάλλον, αλλά και τις μετακινήσεις σου.

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να σταθεροποιήσεις τα πράγματα, να κάνεις βήματα υλοποίησης και να απολαύσεις τα απλά καθημερινά. Γενικότερα πάντως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά για μήνες στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

Καρκίνος
Έχεις ανεβασμένη διάθεση και σήμερα οι υποθέσεις σου προχωρούν, ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρχουν για καιρό γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα.

Λέων
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

Παρθένος
Αναζητάς τη σταθερότητα προκειμένου να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, ταυτόχρονα όμως, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

Ζυγός
Χρειάζεται να ακούς το άλλους περισσότερο. Επίσης από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό και ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στους Διδύμους στο εξής.

Σκορπιός
Από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, που έφερε πολεμικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο και επιβολή. Επίσης, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο συνεπής αλλά και με περισσότερη αντικειμενικότητα ως προς τους στόχους που έχεις θέσει. Επίσης, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Αιγόκερως
Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις που είναι από χτες σε εκκρεμότητα. Επίσης, η δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εξαπατήσεις ή και τάση για λάθη.

Υδροχόος
Ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

Ιχθείς
Με την δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα αρνείσαι να δεις κατάματα και τις δικές σου ευθύνες σε αδιέξοδες καταστάσεις, προτιμώντας να τις προσπεράσεις, έστω και προσωρινά. Είναι λοιπόν σήμερα μια καλή ευκαιρία να αφουγκραστείς τα θέλω σου, ειδικά τώρα με την περίοδο εγκλεισμού.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS