ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 20 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιουνίου

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το απόγευμα και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων. Γενικότερα όμως θα πρέπει να περιορίσεις την αντιδραστικότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου.

Ταύρος
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας στρέφεις το βλέμμα σου σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των άλλων στην ρουτίνα σου.

Δίδυμοι
Πιο φιλική η μέρα μέχρι το απόγευμα, καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα ασχολείσαι με την υγεία σου, αλλά και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έτσι, προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο δρόμο για τα ζητήματα ρουτίνας που σχετίζονται κυρίως με πρακτικά θέματα.

Καρκίνος
Μέχρι το απόγευμα το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Φρόντισε όμως να αποφύγεις την οποιαδήποτε κατάσταση που είναι μπερδεμένη ή παρασκηνιακή, για να μην εμπλακείς σε μπελάδες.

Λέων
Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, καθώς σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού, αλλά και γύρω από ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα είσαι πιο εξωστρεφής και μπορείς πιο εύκολα να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με το περιβάλλον. Θυμήσου όμως ότι αυτή τη μπερδεμένη περίοδο, η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ζυγός
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου βρίσονται οι δικές σου προσωπικές υποθέσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να αποκομίζεις κάποιου είδους ανταμοιβή, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σαν ηθική ικανοποίηση. Γενικότερα όμως όσο προχωράς προς το βράδυ, δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο τι να περιμένεις.

Σκορπιός
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας προσπαθείς να κάνεις βήματα προετοιμασίας για τις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να κάνεις νέα ξεκινήματα σε τομείς που σε αφορούν άμεσα, ενώ οι τωρινές συνθήκες απαιτούν από σένα να έχεις περισσότερη ωριμότητα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, περίπου στο ίδιο πλαίσιο με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και νιώθεις την ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι μόνο από δικούς σου ανθρώπους που σου δείχνουν κατανόηση. Αν θες συμβουλή όμως, την παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Αιγόκερως
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, καθώς έχεις περισσότερη ελευθερία να δράσεις χωρίς να σε απασχολούν στεγανά και «καλούπια». Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερα μπερδεμένο κλίμα με τις πρακτικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα ξεκινά κάπως πιο ανέμελα για σένα, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ακόμη δυσκολεύεσαι να συμπορευτείς με την πεζή πραγματικότητα γεμάτη υποχρεώσεις και προωθείς τις διαδικαστικές σου υποθέσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέροντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που είχες αναλάβει.

Ιχθείς
Μέχρι το απόγευμα όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, αφού τα θέλω τους είναι και δικά σου θέλω, ενώ αντίθετα από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία και ανεμελιά για να χαρείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα τακτοποιείς διαδικαστικά ζητήματα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS