ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι λιγάκι απαιτητική από πολλές πλευρές, πρωτίστως όμως σε οικογενειακό επίπεδο ή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Οι οικείοι σου λοιπόν ενδεχομένως να έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα και εσύ να πιέζεσαι προκειμένου να τους ικανοποιήσεις.

Ταύρος
Κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις να είσαι απόλυτος και δογματικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου ή με το μεταφορικό σου μέσο.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα ενδεχομένως να χρειαστεί λεπτότερους χειρισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σου, καθώς απρόσμενα γεγονότα έρχονται να επηρεάσουν το συναίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη.

Καρκίνος
Αυτή η μέρα βρίσκει τον κυβερνήτη σου, την Σελήνη στο ζώδιό σου έτσι είσαι σήμερα πιο ευαίσθητος, ενώ εισπράττεις πιο έντονα τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Η διαίσθησή σου είναι εξαιρετικά οξυμένη και την χρησιμοποιείς ως «πυξίδα» ώστε να βρίσκεις λύσεις σε τυχόν αδιέξοδα.

Λέων
Απρόσμενα γεγονότα σήμερα σου προκαλούν άγχος και αναμοχλεύουν κάποιες φοβίες σου. Η σημερινή ημέρα λοιπόν πιθανότατα θα χαρακτηριζόταν και μουντή για πολλούς Λέοντες αφού θα προτιμούσες να απομονωθείς. Παράλληλα όμως κινείται ένα παρασκήνιο γύρω σου, με κάποιες μυστικές ενέργειες. Από το βράδυ και μετά θα ξέρεις πως να κινηθείς, με την Σελήνη στο ζώδιό σου.

Παρθένος
Με το βλέμμα στραμμένο στις φιλοδοξίες σου ξεκινά αυτή η μέρα, η οποία όμως είναι και κάπως πιεστική κυρίως λόγω των πολλών θεμάτων που πρέπει να διαχειριστείς, γεγονός που σε κάνει οξύθυμο, όπως άλλωστε όλες αυτές τις μέρες.

Ζυγός
Μολονότι πρόκειται για μια ημέρα που δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, είναι προτιμότερο όμως να κάνεις διπλωματικούς χειρισμούς. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι προσεκτικός καθώς ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιό σου, αλλά και ο Κρόνος σε θέση κόντρα φέρνει απρόσμενες εξελίξεις.

Σκορπιός
Μολονότι πρόκειται για μια ημέρα που δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, είναι προτιμότερο όμως να κάνεις διπλωματικούς χειρισμούς. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι προσεκτικός καθώς ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιό σου, αλλά και ο Κρόνος σε θέση κόντρα φέρνει απρόσμενες εξελίξεις.

Τοξότης
Στόχοι που έχεις θέσει ενδεχομένως να απαιτούν κάποιες τροποποιήσεις λόγω της παρούσας κατάστασης, γεγονός που δεν σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Παράλληλα, προσπάθησε να επεξεργάζεσαι προσεκτικά όσα ακούς.

Αιγόκερως
Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο και έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από σένα, όμως και εσύ από την πλευρά σου, αντιδράς με έντονο και πολλές φορές έντονο τρόπο.

Υδροχόος
Οι υποχρεώσεις πολλές, όλη αυτή την περίοδο όμως νιώθεις πως έχεις εξαντληθεί μέσα στην καθημερινότητά σου και έχεις αφήσεις σημαντικές εκκρεμότητες ημιτελείς. Επιπλέον, ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να είσαι κάπως αδιάθετος ως προς την υγεία σου και να έχεις ανάγκη από ξεκούραση.

Ιχθείς
Η σημερινή είναι μια ημέρα θα μπορούσε να δώσει σάρκα και οστά σε δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ωστόσο φίλοι είναι κοντά σου ενώ παίρνεις αποφάσεις, παράλληλα όμως δώσε προσοχή στα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Μια συμφωνία τώρα προχωρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS