ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 21 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Ιουνίου

Κριός
Έχεις ώθηση στα σχέδιά σου και παράλληλα μπορείς να θέσεις βάσεις για κάτι νέο. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς. Κάποιες καταστάσεις μάλιστα θα ενεργοποιήσουν τις ανασφάλειές σου.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Δίδυμοι
Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ μπορείς και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, όμως έχεις να διευθετήσεις και κάποιες υποθέσεις πρακτικής φύσεως που λειτουργούν σαν εμπόδια.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου και στην εικόνα που προβάλλεις. Ταυτόχρονα, μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, προκειμένου να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Λέων
Μπορείς με ευκολία σήμερα να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Επίσης, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον Καρκίνο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Παρθένος
Τρέχεις σήμερα να εκπληρώσεις τις επιθυμίες των δικών σου προσώπων. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ζυγός
Από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου..

Σκορπιός
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Τοξότης
Είναι πιθανό να έχεις μια πολύ σημαντική έμπνευση, την οποία όμως θα πρέπει να βάλεις και σε πρακτική εφαρμογή. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Αιγόκερως
Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή να ασχοληθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως εισπράττεις μια πολύ σημαντική βοήθεια από οικεία πρόσωπα τα οποία στηρίζουν τις προσπάθειές σου, σε μια κατάσταση που χρειάζεσαι ενίσχυση. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Υδροχόος
Χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στους άλλους. Επίσης, με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο από σήμερα, ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Ιχθείς
Μέσα στη σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τους κόπους σου, υλική ή ηθική. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Καρκίνο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά στα ερωτήματα που σε απασχολούν παίρνεις απαντήσεις

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS