ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να περνάει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να ανατρέπεται σε κάποιο βαθμό οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώσε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.

Ταύρος
Σήμερα πρόκειται για μια απαιτητική ημέρα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα ή το σπίτι. Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Η Σελήνη πάντως είναι σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, έτσι εκμεταλλεύεσαι ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου όταν λειτουργείς με διπλωματία.

Καρκίνος
Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις αρκετή ευελιξία, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.

Λέων
Η σημερινή μέρα έχει έντονο το στοιχείο του «αστάθμητου παράγοντα». Άλλωστε, μοιάζεις να έχεις εστιάσει μόνο στη δική σου φωνή, ενώ η κατάσταση με τους άλλους είναι λίγο… έκρυθμη. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα πιέζεσαι με υποχρεώσεις, θα το δεις και τις επόμενες ημέρες, αλλά εσύ δεν την «πατάς».

Παρθένος
Είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου. Θυμήσου όμως ότι τα σχέδια που μέχρι τώρα δεν προχώρησαν, στο εξής μοιάζουν σαν να λύνονται μόνα τους, προς το παρόν ακόμη πάντως υπάρχουν απρόσμενες αλλαγές.

Ζυγός
Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα, ενώ η κατάσταση είναι αρκετά ασταθής. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός
Μια κάπως πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Επιπλέον, είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε απερίσκεπτες ενέργειες που τελικά ζημιώνουν την εικόνα που προβάλλεις.

Τοξότης
Σήμερα έχεις αρκετά προσκολληθεί στα πιστεύω και την κοσμοθεωρία σου, αντιμετωπίζοντας εχθρικά ό,τι δεν ανήκει στο δικό σου τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Παράλληλα, προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, στοιχεία που δυσχεραίνουν τις επαφές σου με τους γύρω σου. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που κρατάς αποστάσεις από τους άλλους.

Αιγόκερως
Σήμερα κάνεις στρατηγικούς υπολογισμούς και καταστρώνεις πορεία για το παρακάτω. Επίσης, έρχονται στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα από το παρελθόν μέσα στην ημέρα, συνήθως λόγω μιας ασήμαντης φαινομενικά αφορμής και αυτό σε φορτίζει.

Υδροχόος
Πολλά τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, με πρώτο εκείνο των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δοκιμάζοντας την αντοχή αρχικά των σχέσεών σου και έπειτα της υπομονής σου. Απόφυγε λοιπόν για σήμερα τις παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο σπίτι δεν λείπουν.

Ιχθείς
Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν όσο ποτέ άλλοτε.

 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS