ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 23 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Ιουνίου

Κριός
Από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, και σίγουρα πάντως μέσα στην ημέρα θα μπορέσεις να βρεις λόγους για να χαμογελάσεις και να ανεβείς ψυχολογικά. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Ταύρος
Η σημερινή είναι μια εξαιρετική ημέρα από το μεσημέρι και μετά για να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου ειδικά αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σημαντικά προβλήματα. Μπορείς λοιπόν να γεφυρώσεις τις διαφορές που ενδεχομένως να υπάρχουν και να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου.

Δίδυμοι
Μέχρι το μεσημέρι έχεις εστιάσει περισσότερο σε στόχους και σχέδιά σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά σχεδιάζεις στρατηγικά το επόμενο βήμα. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο που η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Μέχρι το μεσημέρι η μέρα επηρεάζεται από τις υποθέσεις των προηγούμενων ημερών, ενώ από το μεσημέρι και μετά μπορείς πιο άνετα να δεις φίλους, να ακούσεις συμβουλές και να δεις τους στόχους σου να προχωρούν.

Λέων
Μέχρι το μεσημέρι το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, όπως και τις ημέρες που προηγήθηκαν, ενώ από το μεσημέρι και μετά η προσοχή σου στρέφεται σε υποχρεώσεις αλλά και στο γόητρό σου. Αν όμως έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του Αυγούστου τότε πιέζεσαι πολύ από τις απαιτήσεις των άλλων.

Παρθένος
Από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, και σίγουρα πάντως μέσα στην ημέρα θα μπορέσεις να βρεις λόγους για να χαμογελάσεις και να ανεβείς ψυχολογικά. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Ζυγός
Σήμερα μέχρι το μεσημέρι μπορείς πιο εύκολα να έρθεις πιο κοντά στους άλλους, αφού γενικότερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοούνται. Από το μεσημέρι και μετά θέλεις να προωθήσεις καλύτερα τις δικές σου προσωπικές ανάγκες.

Σκορπιός
Από το μεσημέρι η μέρα σε βρίσκει λίγο πιο ανέμελο, μετά το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Τις προηγούμενες ημέρες άλλωστε είχες πολλά να διαχειριστείς και τώρα θέλεις μια ανάπαυλα.

Τοξότης
Μέχρι το μεσημέρι μπορείς πιο άνετα να χαμογελάσεις και να πάρεις μια ανάσα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Γεγονός είναι πάντως ότι έχεις πιεστεί πολύ με διάφορα άλλα, αλλά κρατάς την ουσία και βρίσκεις τις απαντήσεις μέσα σου, έχοντας πρώτα ακούσει τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Αιγόκερως
Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη είναι σε μια πιο φιλική θέση, μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Γενικότερα, είσαι πολύ συναισθηματικός σήμερα και έχεις ανάγκη από θαλπωρή, συνέχισε όμως να ακολουθείς και τους στόχους που έχεις θέσει.

Υδροχόος
Σήμερα η μέρα είναι σαφώς πιο βοηθητική για τα προσωπικά σου μέχρι το μεσημέρι. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις μια καλή συμφωνία με ένα συνέταιρο ή συνεργάτη, ενώ ακόμη και αν υπήρξαν δύσκολες στιγμές, έχεις την δυνατότητα να γλυκάνεις το κλίμα στο σπίτι, πρόσεχε όμως αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο.

Ιχθείς
Από το μεσημέρι και μετά μπορείς να βρεις λύσεις και διεξόδους σε ζητήματα πρακτικής φύσεως. Παράλληλα, η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη στάση σου, είναι οι δυο ισχυροί σου σύμμαχοι. Τρίτος δεν είναι άλλος από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS