ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου

Κριός
Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Ταύρος
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από την Παρθένο μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλλεις για κάποιες υποθέσεις σου, και κυρίως για την αυτοεκτίμησή σου. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Ζυγό, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά στα ερωτήματα που σε απασχολούν παίρνεις απαντήσεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Καρκίνος
Σήμερα ασχολείσαι με τα του οίκου σου και με όσα σου δίνουν ασφάλεια. Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς. Θυμήσου όμως πως για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες αυτής της περιόδου πρέπει να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Λέων
Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις. Αν χρειαστείς συμβουλές, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Παρθένος
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, ωστόσο έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ζυγός
Σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα για να προβείς σε πράξεις για τις οποίες δεν θέλεις να έχεις συνέπειες. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Σκορπιός
Από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Αν νιώσεις πως το άγχος σε επηρεάζει, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που έχει τις απαντήσεις που ζητάς.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε φέρνει κοντά σε φίλους. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως
Σήμερα σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σου, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

Υδροχόος
Σήμερα σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σου, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

Ιχθείς
Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS